Översta menyn

Upplevelser presenter


Upplevelsepresent? >>> 2 ToppSajter För Häftiga, Härliga och Hisnande Upplevelser

För dig som är på jakt efter rätt upplevelsepresent tipsar jag om 2 sajter som verkligen har ALLT och lite till. Jag skulle faktiskt vilja påstå följande. Hittar du ingen upplevelse att ge bort i present på någon av de här 2 sajterna så återstår nog bara att ringa till Nasa och fråga om de har lediga biljetter till nästa marsfärd 🙂

Liveit.se – Upplevelspresenter För Liv, Lust, Laster och Skönhet


Om vi precis pratade om Fabergéägg har vi i detta fall att göra med något minst lika värdefullt och vackert. På Liveit.se är utbudet av upplevelser massivt samtidigt som det finns flera alternativ för dig med begränsad budget. För dig som ska ge bort en upplevelsepresent till någon med körkort kan jag rekommendera ”Kör Ferrari eller Lamborghini”. Jag ska erkänna att jag inte provat på det själv, men gissa om jag är sugen? Du kan kolla på filmen här nedanför för mer inspiration.

”Flera alternativ för dig med begränsad budget.”

Upplevelsepresent.se – Enkelt, Lättnavigerat och Massor av Upplevelser


Det här är upplevelsepresenternas motsvarighet till Fabergéägg. Det hörs väl på namnet, eller hur? Personligen gillar jag upplevelsepresent.se av, framförallt, två anledningar. 1 = de har MASSOR av upplevelser att botanisera bland. 2 = Deras kategoriseringar av upplevelserna gör det lätt att hitta rätt. Sist jag gav mig i lag med upplevelsepresent.se blev resultatet en upplevelsepresent till pappa på farsdag. Vad? Jo, vi gick faktiskt ihop i syskonskaran och köpte en Ballongflygning med champagne och picknick (morsan fick också följa med). Det var förstås mucho uppskattat.

”Det här är upplevelsepresenternas motsvarighet till Fabergéägg”

Upplevelser presenter – presenter med lång livstid!

Upplevelser presenter – en kombination som växt explosionsartat på nätet de senaste 5 åren! Och det är inte särskilt konstigt. Upplevelsepresenter är ett smart sätt att ge bort presenter som sticker ut från mängden och som mottagaren med alla säkerhet kommer att komma ihåg för en lång tid framöver. Upplevelser presenter är helt enkelt här för att stanna och säkerligen kommer presenterna och upplevelserna är utvecklas och bli mer och mer individbaserade i den närmsta framtiden. Men frågan är ju såklart: vad är det som gör upplevelser presenter till en så populär gåva? Självklart är det en kombination av många olika saker. Vi ska framöver titta lite närmare på dessa.

1. Upplevelser presenter – något att se fram emot!

Upplevelser presenter ger också mottagaren något kul att se fram emot. De flesta presenter är materiella och oftast stannar en sådan present vid ett materiellt värde. Man öppnar sin present på bemärkelsedagen och därefter glädjs man åt den i ett par timmar. Men en upplevelsepresent har mer av ett känslomässigt, emotionellt värde: mottagaren glädjs åt presenten när han eller hon öppnar den, men eftersom upplevelsen och presentens genomförande ligger i framtiden så kommer den att ”leva” i mottagarens minne fram tills dagen det är dax att genomföra den.

2. Upplevelser presenter är ett minne för livet

Även efter presenten, upplevelsen, är genomförd, så fortsätter den att leva i mottagarens hjärta – nu som ett minne. Och förutsatt att du valt ut rätt upplevelsepresent kommer detta minne att vara livet ut. Speciellt de upplevelser presenter som faller inom äventyrskategorin har en tendens att vara länge, länge i minnet. Hur många gånger hoppar man till exempels bungyjump i sitt liv? Eller åker luftballong? Eller kör en Ferrari i 300 knyck på en racerbana? För de flesta är det en upplevelse som man erfar en gång. Och kommer ihåg för alltid.

3. Upplevelser presenter är lätta att anpassa efter tillfället

Sen gillar förstås inte alla människor att hoppa från en bro med ett snöre runt foten eller andra upplevelser presenter vars syfte är att kicka igång adrenalinet. Idag finns det dock massor av olika upplevlesepresenter att välja mellan. Det är med andra ord inte speciellt svårt att anpassa din present efter individen: vare sig det är en 50-årspresent, Bröllopspresent eller konfirmationsgåva så går det att hitta en upplevelsepresent som passar tillfället och personen.

Upplevelsepresent för alla sinnen

Det som särskiljer en upplevelsepresent från en ”vanlig” present är att den talar till alla sinnen. Smak, doft, syn, känsla, glädje, kunskap; upplevelser presenter kan handla om så mycket. Ge du exempelvis bort en chokladprovning så innebär det en present där mottagaren får både smaka, dofta, känna och i alla avseenden lära sig om choklad som njutning och livsmedel. Ger du bort en spa – weekend får mottagaren säkerligen en stunds härlig avkoppling och stressavlastning som kommer vara i minne och sinne för en lång tid framöver.

Det är också denna egenskap, att upplevelser present sätter igång våra sinnen, som gör detta till en helt unik och synnerligen uppskattad present.

Powered by WordPress. Designed by WooThemes