Översta menyn

Upplevelse för Två


Upplevelse för Två?>>>Tips På 1 Supersajt och Flera Upplevelser för 2

Vi börjar med ett tips för dig som letar efter en upplevelse för två. Här på Upplevelsepresent.se finns en hel kategorisida tillägnad för alla som letar efter en upplevelse för två. Här hittar du följaktligen alla upplevelser som kan njutas, upplevas och erfaras på tu man hand. Vinprovning, chokladprovning, luftballong, kärleksweekend, häst-och-vang-picknick, hummerlimousin, massage – för att nämna några upplevelser. För att gå till rätt sida, klicka bara på knappen här nedanför.

Chokladprovning – en upplevelse för 2 i njutningens tecken!


Här lär ni er allt om kakaons historia, tillverkning och grunderna i hur man förhöjer njutningen av choklad. Ni provar vanligtvis mellan 6-8 olika sorters choklad av absolut världsklass. Under provningen får ni upptäcka en ny spännande värld av dofter och smaker, samt lära er flera av hemligheterna bakom choklad av yppersta kvalitet. En riktigt upplevelse för 2 i njutningens tecken.

Champagneprovning för två


Ta chansen att bekanta er med Champagnens fantastiska värld och upptäck nya vindimensioner. Under denna upplevelsekväll avnjuter ni flertalet fantastiska Champagner tillsammans med kunniga experter. Få drycker är så förknippade med glamour och fest som Champagne och här får ni en synnerligen minnesvärd smakupplevelse tillägnad denna fantastiska dryck.

Kärleksweekend, upplevelse för 2 i romantikens tecken


Denna upplevelse är den perfekta presenten till din älskade, eller för paret som vill komma bort på en romantisk weekend och unna sig det där lilla extra som vardagen aldrig bjuder på. Här bor ni i svit, med egen bubbelpool och bastu och upplever en gastronomisk trerätters middag, komponerad av köksmästaren själv. I hotellet finns även ett spa, där ni exempelvis kan njuta avkopplande massage eller sensuella kurbad.


Comments are closed.

Powered by WordPress. Designed by WooThemes