Översta menyn

Tranformers Leksaker


Dax att Köpa Tranformers Leksaker? >>>

På Lekmer finns Transformers Leksaker till ToppenpriserJag har en lillebror som är tokig i transformers leksaker (ja, egentligen i allt som har med transformers att göra såsom filmer, samlarkort, tecknade serier och så vidare) och har varit det så länge jag kan minnas. Och det var inte sådär jättelänge sen som jag inhandlade Bumblebeemasken på Lekmer.se och blev en väldigt populär syster (för några dar i all fall).Kort sagt, på Lekmer hittar du transformers leksaker till bra priser. Du kan bara klicka på knappen här ovanför, ”Gå till butik”, så kommer du direkt till sidan för transformers leksaker. Som jag nämnde köpte jag själv Bumblebeemasken vilken tillhör de mer maskeradartade bland leksakerna. Annars det ju bara att välja och botanisera bland plasmakanoner, actiongubbar och fordon och annat kul.

”Botanisera bland plasmakanoner, actiongubbar och fordon och annat kul”Tranformers Leksaker – 3 Fakta om Transformers

För dig som inte har en aning om vad Transformers leksaker handlar om, följer här 3 snabbfakta. (Källa Wikipedia).

  • 1. Transfomers skapades 1984 som ett koncept för leksaker av leksaksjätten Hasbro. Sen dessa har Transformers blivit populärt över hela världen och gett upphov till filmer, tecknade serier, datorspel och leksaker.
  • 2. Transformers är ett slags flexibla robotar med förmåga snabbt förvandla sig till olika typer av tekniska föremål, men även till fordon, flygplan eller bilar.
  • 3. Tranformers härstammar från planeten Cybertron och är delade i två grupperingar: de goda Autoboterna och de onda Bedragarna.

Transformers Leksaker – Video Recension

Kollade runt lite på tuben och hittade en video av en herre som, milt uttryckt, är väldigt passionerad vad gäller transformers leksaker. I denna video gör han en nio minuter lång recension av sina favorit – leksaker från transformers, leksaker som är värda ett ”eget omnämnande”. Video för dig som vill nörda ner dig lite extra i världen av transfomers och leksaker (som tydligen väcker intresse hos både barn och vuxna 🙂
Comments are closed.

Powered by WordPress. Designed by WooThemes