Översta menyn

Studentpresent


Studentpresent? >>> 5 Sköna Tips på Personliga, Perfekta och Roliga Studentpresenter

Även om det var ett par år sen minns jag tydligt hur man stod där på studentdagen, längst upp i skolgårstrappan men en hel armé av motstridiga känslor i bröstet och sjöng ”för vi har tagit studenten….” Å ena sidan champagnelullig och upprymd av feststämningen, å andra sidan en smula sorgsen av alla avsked och uppbrott. Det var en stor dag. En dag att minnas. Anyway. För dig som letar efter studentpresent till denna stora dag, har jag här snickrat ihop en lista med Mina 7 Topptips.

1. Underbara studentpresenter från Sveriges Prylmekka

För dig som inte riktigt vet vilken fot du ska stå på i din jakt efter rätt studentpresent (och som får kväljningar av blotta tanken på att ge bort något trist och konventionellt) är Coolstuffs sida med studenpresenter rena vitamininjektionen. Här snackar vi prylar. Av alla slag och sorter. Mina blickar faller framförallt på den bärbara Solcellsladdaren, Chokladfontänen, Polariodkameran, Vodoo-knivstället och Internetradion. (Är din smak annorlunda, så misströsta inte. Hela Coolstuff är laddat med presenter och prylar.)

2. Upplevelse – En Perfekt Studentpresent För Mr och Mrs Envar


Att ge bort en upplevelse i studentpresent har alla chanser att bli en riktig höjdare. Jag skulle faktiskt vilja gå så långt som att påstå att en upplevelse är den perfekta studentpresenten för Envar (det vill säga för vem som helst) bara du har aldrig så lite kunskap om studentens intressen. Idag finns det massor av upplevelser att välja mellan, oavsett om studenten är tjej eller kille, en veritabel prylgalning, bilnörd, matälskare, naturmänniska eller sportfantast. Vad jag försöker säga på detta småkrångliga sätt är att det finns en upplevelse för alla studenter och på Upplevelsepresent.se kommer du att hitta rätt.

”En upplevelse är den perfekta studenpresenten”

3. Champagnesabel – Studentpresent För Ett Liv med Lyxkänsla

Nu tänker jag bli väldigt specifik och uppfodrande. Köp en champagnesabel och ge bort som studentpresent!. Varför? Jo, dels för att det är en synnerligen högtidlig present, en gåva som andas glamour och tradition. Dels för att det är present som symboliserar viktiga aspekter av livet. Som konsten av njuta av livets goda och göra den med omsorg och finess. Dels för att det är en present som studenten sannolikt kommer behålla hela livet, som har många vuxenpoäng. Dels…nej, nog med argument. Du kan köpa en underbar och prisvärd champagnesabel på SmartaSaker, som skapat en hela sidor med massor av bra tips på studentpresenter.

4. Ge Bort En Buffel i Studentpresent!

Det här är en perfekt present till studenten med politiskt patos och samhällsengagemang. På Webaidshop kan man nämligen köpa diverse olika paket och presenter med syfte att hjälpa behövande människor över hela världen. Gåvobrevet, själva beviset på inköpet, överräcks sedan till studenten. Slå till med en buffel till en familj i indien, kycklingar till El Salvador eller ett grispaket till behövande i Nicaragua. Kort sagt: en studentpresent med mycket hjärta!

”Perfekt present till studenten med politiskt patos och samhällsengagemang”

5. Gåva med stjärnglans

För dig som letar efter en studentgåva till din flick-eller pojkvän finns det knappast något mer romantiskt än att ge bort en stjärna. Okej. Det är förvisso en sanning med modifikation, eftersom man inte ger bort själva stjärnan, utan snarare köper rättigheten att döpa stjärnan i din käras namn. Och detta är 100% på riktigt. Paketet du köper innefattar dels ett undertecknat certifikat som bekräftar namnet och koordinaterna till stjärnan du namngett. Du får även en stjärnkarta över den del av himlen där din stjärna befinner sig. Paketet inkluderar också ett smycke graverat med den konstellation (stjärnbild) som stjärnan ligger i samt dess exakta astronomiska koordinater. En mer romantisk och minnesvärd studentpresent får man leta efter.

Studentpresent – ett par tips & tankar!

Studentpresent tillhör den kategori av presenttillfällen som är både svåra och lätta att få till. Inte minst eftersom det är en väldigt stor dag i livet för den som ska få presenten. Studenten innebär vanligtvis avslutet på 12 års skolgång, och det är ett tillfälle som kan kännas både vemodigt och superhärligt; de fjuniga ungdomsåren är förbi och nu stundar jobb, karriär, vuxenliv och världen därute. En vanlig studentpresent är den klassiska ”hänga-blommor-runt-halsen-gåvan” men eftersom du sökt eftersom studentpresent på nätet så förmodar vi att du är ute efter något mer, en present som studenten kan ha lite mer varaktig glädje av.

Studentpresent som minne

Ett tema som alltid fungerar som studentpresent är att ge bort något som blir till en minne av denna stora dag. (Blommor vissnar ju snabbt, eller hur?) En riktigt superuppskattad studentpresent, som dock kräver en hel del jobb, är att ge bort en fotobok med bilder från studentens liv. Är du nära vän med studenten eller familjemedlem går det oftast att få tag i digitala bilder som du kan använda. Har du egna bilder är det bara att sätta igång! Räkna med att du behöver mellan 25-100 bra bilder för att skapa en fotobok.

”Ge bort en fotobok med bilder från studentens liv”

Fotobok som studentpresent

Idag finns det massor av olika leverantörer av fotoböcker att välja mellan på nätet. Nämnas kan exempelvis PhotoBox. På deras hemsidor kan du skapa vackra, limbunda album med riktigt schysst tryckkvalité som du vidare kan personifiera med en fin layout och kanske ett par textavsnitt som förhöjer känslan i boken. OBS! Detta är en studentpresent som tar tid att göra. Engagemang, tålamod och känsla krävs, men i gengäld är detta en studentpresent som studenten kommer bära med sig hela livet.

E-butiker med studentpresent och studentpresenter

Som nämnt är hela internet fullt av e-butiker med fina studentpresenter. Problemet kan vara att det blir svårt att välja. En leverantör som har flera års erfarenhet av studentpresenter är Coolstuff.se. Här hittar du både annorlunda och konventionella studentpresenter för tjejer och killar; du kan välja bland sofistikerade studentpresenter eller studentpresenter med höga vuxenpoäng såsom en snygg juicepress, vackra smycken eller ett superlyxig vinöppnare. Men här finns också flera roliga studentpresenter för studenten som verkligen är hooked på prylar, gadgets och diverse teknik.

”Du kan välja bland sofistikerade studentpresenter eller studentpresenter med höga vuxenpoäng”


Powered by WordPress. Designed by WooThemes