Översta menyn

Star Wars Leksaker


På Lekmer Hittar Du Fina, Famösa och Fantastistiska Star Wars LeksakerJag blev väldigt glad när jag såg att Lekmer.se hade en hel avdelning för Star Wars Leksaker. Visserligen är min dotter fortfarande för ung för svettiga Jedi – riddare och skjutglada Storm – tropers men det finns gott om andra barn i släkten som har ett smått fanatiskt intresse av allt som har med Star Wars och Star Wars Leksaker att göra. Sålunda. Är du på jakt efter Star Wars leksaker så rekommenderar jag att du tar en titt här!, på Lekmer.se. I sortimentet så hittar du, bland annat, massor av klassiska Star Wars actionfigurer och rymdskepp, men även de söta små gosedjuren och de maffiga maskeraddräkterna.”Jag blev väldigt glad när jag såg att Lekmer.se hade en hel avdelning för Star Wars Leksaker.”


Star Wars Leksaker – 4 Fakta om Star Wars som fenomen

För dig som levt under en sten de senaste trettio åren följer här ett par snabbfakta om Star Wars som Leksaker och som koncept i stort.

  • 1.Star Wars (på svenska: Stjärnornas krig) skapades i begynnelsen som en serie science fiction-filmer av George Lucas under slutet av 1970- och början av 1980-talet.
  • 2.Första filmen i serien, som hette just Star Wars, hade premiär den 25 maj 1977 i staterna och blev snabbt en världsomfattande succé och ett stort populärkulturfenomen.
  • 3. Stjärnornas krig är en saga som utspelar sig i en fjärran galax och där kampen mellan gott och ont står i centrum
  • 4. Star Wars Leksaker sälj idag över hela världen under franchise och omsätter årligen flera miljarder.

Star Wars Leksaker – Video

Hittade en video med en amerikansk snubbe som visar upp sina Star Wars Leksaker, och det är ju, för att uttrycka saken milt, en ganska gedigen samling. Dock verkar det som om han mest har leksaker och figurer från några år tillbaka.
Comments are closed.

Powered by WordPress. Designed by WooThemes