Översta menyn

Skip Hop Skötväska


Stort utbud med Skip Hop Skötväskor på Babyshop.se

Skip Hop Skötväska! Tänkte bara skriva lite snabbt om mitt senaste inköp på Babyshop.se som jag är väldigt nöjd med. En Skip Hop Skötväska, Limegrön, Duo Deluxe. Snygg och superpraktiskt med massor av fack och fickor för alla möjliga och omöjliga prylar. Dessutom så ingick en väldigt fin och praktiskt skötmatta i priset.

Stort utbud av Skip Hop Skötväskor

Babyshop.se har annars ett bra utbud av Skip Hop Skötväskor, och det var faktiskt inte helt lätt att välja. Ett tag var jag inne på en större modell av Skip Hop Skötväska, en sån där tvillinghistoria, men till slut kändes det som overkill. Och det tyckte jag idag var ett bra beslut. Det räckte gott med min Skip Hop Skötväska Duo Deluxe, jag får plats med allt jag behöver och lite till.

Däremot kan en tvillingväska säkert vara kanon för just…ja, tvillingar, om du har fler barn. Anyway, jag kan verkligen rekommendera Skip Hops skötväskor och som sagt, på babyshop finns det gott om snyggisar att välja bland. Överhuvudtaget har babyshop ett fet utbud av skötväskor, och utöver Skip Hop hittar du skötväskor från Diaperbag, Tote och Hobo. K-V-A-L-I-T-E-T med andra ord.

”Skip Hop Skötväska, Limegrön, Duo Deluxe. Snygg och superpraktiskt med massor av fack och fickor för alla möjliga och omöjliga prylar ”


Comments are closed.

Powered by WordPress. Designed by WooThemes