Översta menyn

Skicka present Alive


Jag vet att den här sidan för Skicka present inte har uppdaterats på ett tag och att det har gått lång tid mellan presenttipsen. Men inte nu längre! Just nu kör jag på för fulla muggar och testar prylar, presenter, upplevelsepresenter, leksaker, kläder, roliga prylar och allt däremellan. Skapade förresten nyss en sida om doppresenter som jag känner mig väldigt nöjd med. Att skicka present inom just den här kategorin, doppresent är förövrigt en av de vanligaste presenterna att skicka. En annan sida som jag ganska nyss skapat handlar om den sköna konsten att skicka blommor och chokladogram och jag hoppas du kommer ha stor hjälp av tipsen framöver.

Skicka present + Listor = En bra grej enligt mej!

Annars, som du säkert har märkt, tycker jag om listor. Och i allra högsta grad presentlistor. Det gör allt så överskådligt på nåt vis och lätt att hitta. Det är ju minst sagt en uppsjö av presentbutiker att välja mellan därute på nätet och min tanke bakom den här sidan, hela poängen med skicka present, är ju att försöka ledsaga dig som konsument till rätt present för rätt tillfälle. Har du några egna tips inom kategorin för att skicka present är du alltid välkommen att höra av dig. Vi tar tacksamt emot din presenttips!


Comments are closed.

Powered by WordPress. Designed by WooThemes