Översta menyn

Skicka choklad


Skicka choklad med Chokladbudet.se

Är du ute efter att skicka choklad som present finns det egentligen bara en sajt du behöver: Chokladbudet.se. Här finns massor av olika chokladsorter att välja mellan, samtidigt som det är synnerligen prisvärt med snabba leveranser och eleganta förpackningar. Jag har själv använt chokladbudet flera gånger och har aldrig haft något att klaga på: tvärtom är det märkligt hur en sådan smal liten sak som att skicka choklad kan bli så oerhört uppskattat.

”Snabba leveranser och eleganta förpackningar”

Gå till Chokladbudet

Här följer lite mer info om Chokladbudet.se:

  • Snabba leveranser! Beställer du innan klockan 15 på vardagar så skickar Chokladbudet din beställning samma dag.
  • Högklassig choklad! Chokladbudet har en fint sortiment med högkvalitativ choklad, passar både gottegrisen som finsmakaren.
  • Personliga presentförpackningar! Till varje presentförpackning med choklad har du möjlighet att välja utförande. Du kan lägga till biobiljetter, slå in chokladförpackning i ett vackert sidenband, du kan även ladda upp en bild och skicka med en personlig hälsning.

Här nedanför ser du några exempel på chokladförpackningar från Chokladbudet:

Härliga presentboxar från Godisboxen.se

Godisboxen är ett perfekt alternativ för dig som vill skicka choklad med personlig touché. Det personliga består framförallt i den fina paketeringen. Utsidan av presentboxen kan du nämligen få med en egen bild (eller med en bild du väljer ut på Godisboxens hemsida) och på boxens insida kan du lämna en hälsning. Riktigt elegant! Dessutom så fyller du naturligtvis boxen med choklad eller godis. Här följer två presentboxar som jag själv skickat med bra resultat 🙂

Boxen innehåller 2 biobiljetter från SF i presentkuvert + 1 ask med Aladdins Choklad -Hjärtan. Klassiskt och väldigt uppskattat! Precis som med alla boxar på Godisboxen.se så kan du personifiera denna med en egen bild (eller välja bild) på utsidan av boxen, och en personlig hälsning på insidan.

Chansboxen innehåller – ja, det hörs ju lite på namnet:) – 2 stycken trisslotter från Svenska Spel och en ask med Chokladhjärtan. Som det bästa från två världar: spänning och njutning, smak av choklad samtidigt som mottagaren har chans att bli miljonär. ¨

Chokladfontän från Coolstuff – skicka en hel fontän med choklad?


När vi ändå är inne på det här med choklad. Jag kan bara inte låta bli att tipsa om Chokladfontänen på Coolstuff.se Chokladfontänen är kanske inte det första man tänker på när man ska skicka choklad men däremot kan det vara en utmärkt present. Eller varför inte: köp en chokladfontän till dig själv och bjud in vännerna på en afton i chokladens tecken.Hela poängen med en chokladfontän är att det håller chokladen varm och pumpar runt den i ett flöde där man kan ”doppa” andra läckerheter – som exempelvis jordgubbar – rakt ner i den varma chokladen.

Du kan läsa mer om Chokladfontänten här!

Omtankens present

Att skicka choklad är ett klassiskt och väldigt uppskattat sätt att visa någon omtanke. Och även om det är vanligt att skicka choklad i kärlekens och romantikens tecken är det en present som passar både polare och älskade, nära och kära, kollegor eller anställda på ett företag.

Kort sagt, det passar i princip närsomhelst till vemsomhelst.

För kärlekens skull!

Självklart kan man skicka choklad och smälla ihop en kärleksfull chokladpresent bara av anledningen att choklad är gott. Men det är också ett välkänt faktum att choklad kan ha välgörande effekter för vår hälsa och för vårt välmående. Bland annat påpekas ofta att choklad kickar igång de hormoner i blodomloppet som påverkar våra lustkänslor och emotioner av välmående. I vissa kulturer används choklad som medicin, i andra som afrodisiaka.

”Choklad förlängde livet”

Huruvida detta är exakt vetenskap eller inte får var och en avgöra. Säkert är dock att en studie på Harvard University för ett par år sen visade att konsumtionen av choklad förlängde livet. Choklad innehåller nämligen mycket koppar vilket är bra för kroppen. Huvudingrediensen i choklad, kakao, innehåller dessutom flera livsnödvändiga mineraler, såsom järn och magnesium. Choklad är även en vanlig energikälla, på grund av dess innehåll av fenoler och antioxidanter. Antioxidanterna har bland annat bevisats motverka risken för cancer eller hjärtsjukdomar (källa: Wikipedia).

Present med finess

Idag finns det en hel uppsjö av e-butiker och leverantörer på nätet som gjort det till sin egen speciella nisch att skapa chokladpresenter i olika former. Vissa kombinerar med andra passande presenter, såsom exempelvis ett nalle eller blommor. Vad du väljer att skicka för typ eller kombination väldigt mycket en smaksak. Se dock till att du skicka choklad som mottagaren uppskattar. Vissa har exempelvis svårt för ”extremsorterna” av choklad, såsom likörfyllningar eller väldigt mörk choklad med över 70% kakaoinnehåll.

Som sagt finns det jättemycket att välja mellan och att skicka choklad med finess även till den kräsne finsmakaren är idag inga som helst problem. Mörk choklad, choklad med fyllning, choklad med whiskeysmak, choklad med likör, vit choklad, vanlig kexchoklad, chokladboxar, chokladstrutar – det finns mycket att välja på.

Bonustips! Kolla in detta chokladbud, massor av gott att välja mellan!

En gåva som kan vara framme samma dag

En sak som är väldigt bra och som gjort att den här typen av present blivit en populär är att man idag kan få ett paketet levererat samma dag som man beställer det. En chokladpresent kan alltså vara precis lika snabbt att skicka som ett blomsterbud. Vanligt är dock att man måste skicka choklad före klockan 12.00 för att det garanterat ska vara framme samma dag som beställningen görs.

När du beställer kan det vara bra att kolla upp vad leverantören har för kundreferenser och erfarenheter sen tidigare. Det är ju jätteenkelt idag. Exempelvis går du in på Rejta.se och läser företagets kundomdömen eller så letar du via sökmotorerna efter andra kunders erfarenheter av leverantören. Det kan vara ett bra sätt att försäkra sig att denna glädjens och omtankens present hanteras av kunniga händer!


Powered by WordPress. Designed by WooThemes