Översta menyn

Skicka blommor Billigt


Skicka blommor billigt?


Fick igår en fråga via mejl som kort och gott löd: Hej, hur tycker du jag ska göra om jag vill skicka blommor billigt? Finns det några extra bra butiker för det på nätet?

Mitt svar var ganska direkt att jag rekommenderade en närmare titt på följande sida om att skicka blommor, eftersom jag redan tagit upp det ämnet här, dessutom väldigt centralt på sajten, men hey, alla kan vi missa:)

Hursomhelst så rekommenderar jag Euroflorist här, och detta gäller även om du vill skicka blommor billigt. Jag tänker ta upp det i inlägg framöver, men kan bara nu nämna att jag gjort prisjämförelser mellan de stora aktörerna på att skicka blommor och enligt min mening vinner Euroflorist denna jämförelse med hästlängder.

Skicka blommogram i Sista Sekund!

En annan bra grej med Euroflorist är deras Sista Minuten Bud som finns tillgängligt i storstäderna och några andra orter. Detta gör det möjligt att skicka blommor samma dag fram tills så sent som kl.18 och ändå få blommorna levererade samma dag. Vilket är grymt bra. Jag vet inte hur du är, men jag tillhör kategorin människor som ofta är ute i sista sekunderna och detta gäller inte minst när jag ska skicka present, skicka blommor eller drämma iväg ett sista – minuten blommorgram. Och då är jag tacksam att det finns leverantörer som Euroflorist att rädda mig 🙂


Comments are closed.

Powered by WordPress. Designed by WooThemes