Översta menyn

Romantiska Upplevelser


5 Topptips på Romantiska Upplevelser För 2

För dig som letar efter Romantiska upplevelser , misströsta ej! På den här sidan dukar vi ett härligt smörgåsbord av romantiska upplevelser som finns tillgängliga att köpa direkt på nätet.

OBS! Ett Tips för dig som vill välja mellan mängder av romantiska upplevelser för 2, är att besöka den här sidan på Upplevelsepresent.se. Kärlek, romantik och äventyr på tu man hand i alla möjliga, och omöjliga, former.

TIPS 1. Romantiska Upplevelser Med Allt Inklusive i en Lyxig KärleksweekendDet här är de romantiska upplevelsernas motsvarighet till Rolls Royce. Ty vad andas mer kärlek och romantik än en skräddarsydd kärleksweekend långt borta från vardagens alla krav och måsten? Här får de kära tu bo i svit, men egen bubbelpool och bastu. På kvällen serveras en trerätters middag tillagad av hotellets köksmästare. Här finns även tillgång till spa, massage och sensuella kurbad.

TIPS 2. Romantiska Upplevelser i det blå! >> Ballongflyg för 2 med Picknick och Champagne


I den här Upplevelsen är romantiken förflyttad till en härlig ballongflygning högt i det blå. För att underblåsa romantiken ytterligare avslutas färden med Champagne och picknick i det gröna. I ballongflygningen ingår förutom flygningen även transport till och från start- och landningsplatsen, diplom samt en pin som minne från flygningen.

TIPS 3. Sätt Romantiken i Fängelse! >>> Fängslande weekendpaket för två


Jo, jag vet. Att sitta i fängelse kvalificerar inte under ”romantiska upplevelser” i traditionell bemärkelse, men jag kunde ändå inte låta bli. För vem har egentligen bestämt att romantik inte kan ackompanjeras av humor? I den här upplevelsen kommer det romantiska paret hursomhelst att få flera tillfällen till både pussar, skratt och god mat. Premissen är följande. Paret checkar in och får nyckeln till ett romantiskt boende i dubbelcell, där champagnen och ett fång-kit, bestående av randiga t-shirt och fångmössor, väntar. På kvällen blir ni serverade en trerätters gourmetmiddag på vårt mysiga värdshus och på morgonen väntar en härlig frukostbuffé.

TIPS 4. Upplev Romantik Med Historiska Anor i Häst och Vagn Med Picknick för 2


Färdigpackad picknick, egen chaufför, plats för två i vagnen och givetvis myspys och skydd mot regn och vind. Färden går genom ett landskap av vacker natur; en romantisk upplevelse med anor från 1800-talet och Jane Austen.

TIPS 5. Romantisk Upplevelse Med Champagneprovning För 2


Det här är en romantisk upplevelse med utgångspunkt i Champagnens fantastiska värld. Under denna får ni chansen att avnjuta ett flertalet fantastiska Champagner tillsammans med kunniga experter. Få drycker är så förknippade med romantik, glamour och fest som Champagne. Här får ni chansen att uppleva allt vid ett och samma tillfälle.


Comments are closed.

Powered by WordPress. Designed by WooThemes