Översta menyn

Presenter till mamma


Presenter till Mamma

För dig som letar efter presenter till Mamma på nätet, och som inte riktigt vet var du ska börja, kan den här sidan vara en god idé att kolla in. Det är både lätt och svårt att hitta bra presenter till mamma. Lätt, eftersom hela nätet i princip är fullspäckat med e – butker och presentlevernatörer med inriktning på ”föräldrar” i allmänhet och på mammor i synnerhet. Svårt, eftersom mamman själv inte alltid är så konkret med vad hon egentligen önskar sig i present.

Min ledstjärna för för den här listan med presenttips till mamma är två saker. Omtanke. Och välmående. Något som mammor har en tendens att ge andra, men glömma bort för sin egen del.

Presenter Till Mamma >>> Ge Mamma En Lyxig Skönhetsbehandling

Har du någon gång varit med om att mamma svarat ”lugn och ro” när du frågat vad hon vill ha i present? Nu har du chansen att uppfylla denna önskning. Jag tänkte nämligen börja med att tipsa om en present som verkligen visar att du bryr dig om mammas välmående.

Det här är en så kallad upplevelsepresent där du köper ett ”intyg” på en 30 minuters valfri skönhetsbehandling och ger bort som present. Det smarta i presenten är att mamma själv kan välja mellan ett helt smörgåsbord av härliga behandlingar, exempelvis massage, ansiktsbehandling eller manikyr – mamma tar helt enkelt den behandling som passar bäst!

  • Förstklassiga skönhetsbehandlingar på ungefär en halvtimme
  • Flera olika behandlingar för mamma att välja mellan, såsom massage, manikyr, ansiktsbehandling och make-up
  • En upplevelse av en härlig stunds avkoppling och lyx i en stressfri miljö
  • Utfört av professionella massage- och hudterapeuter


Presenter till Mamma >>> Presentbox Med Eklogisk hudvård

Hudvård och skönhetsprodukter är kanske något som din mamma redan har en hel del av, men säkerligen har inte hon hunnit samla på sig så mycket av ekoligisk hudvård – vilket enligt min mening är överlägset ”vanlig” hudvård på alla sätt och vis. Rena, naturlig ingredienser, fria från syntetiskt, kemiskt skräp. Kort sagt: en rejäl vitamininjektion för trött hud. På Eleven.se finns en hel avdelningen med presentboxar med ekologisk hudvård.

Eleven

Presenter till Mamma >> Gör Mamma Glad Med En Väldoftande Klassiker


Parfym är en present till mamma som svårligen kan gå fel. På parfym.se hittar du alla varumärken du kan tänka dig och till underbart bra priser. Jag köpte själv senast Givenchys Amarige Mariage för 199 kr (kostar ordinarie cirka fyrahundra kronor). Suveränt utbud av parfymer och snabba leveranser är två andra attribut som gjort att jag numera besöker parfym.se lite för ofta.


Comments are closed.

Powered by WordPress. Designed by WooThemes