Översta menyn

Presenter till Henne


Presenter till Henne – 4 Tips på Välmående, Romantik, Dofter och Lyx

Nu är vi inne på ett områden som ligger mig varmt om hjärtat. Presenter till Henne. Här utgår jag givetvis ifrån mig själv. Men jag har även en vidlyftig erfarenhet av shopping till tjejer i min familj, mina vänner och bekanta. Sålunda. Här följer 4 av mina bästa tips för dig som är på jakt efter Presenter till Henne.

Presenter Till Henne 1 >> Döp En Stjärna i Hennes namn

Att döpa en stjärna och ge bort som present till henne är väldigt romantiskt. Om min man gav mig en dylik present skulle jag bli väldigt happy. Det ska dock erkännas att jag tidigare var en smula skeptisk till det här med ”att döpa en stjärna”. Men efter att ha läst på, så vet jag numera att detta är ”på riktigt”. På Global Star Registry köper du nämligen rättigheten att döpa en stjärna, och när du genomfört köpet registreras stjärnnamnet för all evighet i The copyright office of the United States of America.

Förutom ett vackert certifikat ingår även ett smycke graverat med stjärnkoordinaterna och ett par andra roliga prylar som underlättar för den som vill spana på stjärnan i telekop eller kikare.


Presenter till Henne 2 >> På Parfym.se hittar du Rätt Doft!


Parfym är en av få kategorier av ”presenter till henne” som svårligen kan gå fel. På parfym.se hittar du alla varumärken som är värda namnet och till galet rabatterade priser. Jag köpte själv senast Givenchys underbara Amarige Mariage för 199 kr (kostar vanligtvis ungefär 400 spänn) och faktum är att flera parfymer är rabatterade till runt 50% av sitt normala pris. Grymt utbud av parfymer och snabba leveranser gör knappast saken sämre. En klockren present till henne.

Present Till Henne 3 >> Klassisk Behandling = En Stunds Underbar Avkoppling

Det finns en sak som är själva grundstenen i alla presenter till henne. Nämligen att ge presenter som visar att du bryr dig om hennes välmående. Med upplevelsen ”Klassisk behandling” så ger du bort en härlig stunds välmående, samtidigt som hon själv får välja en passande behandling. Såhär:

  • Valfri ca 30-minutersbehandling
  • En stund av lyx i en avkopplande miljö
  • Professionella massage- och hudterapeuter
  • Välj behandling på flera orter över hela landet
  • Förstklassiga behandlingar som innefattar allt från topp till tå.
  • Exempel på behandlingar att välja mellan: Manikyr, ryggmassage, ansiktsbehandling, vaxning, vardagsmakeup mm


Presenter till Henne 4 >> En Vackert Giftset Med Härlig Hudvård

Hudvård och skönhetsprodukter kan en flicka aldrig få för mycket av. Vilket givetvis är en alldeles utmärkt förutsättning för Presenter till Henne, eller hur? På Shopping4net.se har man hursomhelst samlat flera finfina giftssets med härlig hudvård och dylika skönhetsprodukter. Och du behöver inte veta ett dyft om hudvård, det är bara att välja en förpackning som passar din plånbok. Själv skulle jag rekommendera fina No7 Face Collection. Ett fint giftset med högklassig hudvård med flera användningsområden.


Comments are closed.

Powered by WordPress. Designed by WooThemes