Översta menyn

Presenter Online


1. CoolStuff.se = Ett Paradis För Presenter Online

Coolstuff.se är en av Sveriges absolut största butiker för presenter online och enligt min mening the Shit om du inte har en aning om vilken slags present du ska välja. Här bjuds det på prylar av alla snitt och former. Från lyx till skämtartiklar, från små snillrika uppfinningar till sköna retroprylar. Dessutom har Coolstuff.se ett bra utbud av roliga upplevelser. Med andra ord: ett paradis för presenter online.

En liten sak till som jag verkligen gillar med Coolstuff är deras smarta presentgenerator. Här ställer man in ålder, kön och prisvariabler, och så tar generatorn fram flera presenter online som passar. Ett genialt sätt att få hjälp med sin shopping när inspirationen sinat.

”Ett paradis för presenter online.

2. D7.se: Presenter Online För Skämtare och Uddagåvor


Den här webbshopen har en delvis skön, delvis fruktansvärd, blandning av presenter online. Eller vad sägs om så vitt skilda prylar som vapenreplikas, sex-spex, coola färgade linser, märkliga maskeraddräkter och studentikosa T-shirts med tryck av typen ”Alkohol löser inga problem, men det gör fan inte mjölk heller”. Yep, D7:s nisch är framförallt att kränga sköna, skämtsamma och småsjuka presenter av olika skrot och korn. Gillar du dylika presenter och prylar, är det här ett veritabelt Sangri – La, det kan jag lova.

”D7:s nisch är framförallt att kränga sköna, skämtsamma och småsjuka presenter”


3. Butiken För dig Som gillar Presenter med Rosa Fluff


Det här är en butik för dig som går igång på Rosa Rattmuffar, plastiga Hamburgertelefoner och Gröna Grodbadmössor. Som en enda stor fyndlåda av prylar, gadgets och grunkor. (Förmodligen är Karlsson på Taket Giftstores bästa kund.) Jag rekommenderar framförallt den här webbshoppen till dig som vill köpa presenter online med humor; du har även en chans att komma riktigt billigt undan här, det är exempelvis inga problem att hitta en kul present för en femtiolapp.

” Jag rekommenderar framförallt den här webbshoppen till dig som vill köpa presenter online med humor”

4. SmartaSaker.se Har Presenter Online För Tekniknördar och Kreatörer


Det här är en lovely butik. Jag kan lätt föreställa hur många av de här sköna prylarna och presenterna blir till en tekniknörds våta dröm. Men inte bara det. På Smartasaker.se finns verkligen just mängder av smarta saker och för massor av ändamål. För hus och hem, för husdjur, bil, båt, barn, kök, resan och för att göra vardagen lite enklare (och säkrare). Kort sagt: presenter online till den som uppskattar smarta, udda och innovativa prylar.

”En prylnörds våta dröm”

KUL ATT VETA: Riktigt najs är att den här butiken samarbetar med innovatörer och uppfinnare och ger deras produkter en marknad. Många av produkterna här är alltså helt unika.

5. Upplevelsepresent.se Har Nätets Maffigaste Utbud av Upplevelsepresenter

Helikopterfärder, ölprovning, zorbing, helikopterturer, klättring, hundspann, vildmarksäventyr, ja, Upplevelsepresent.se har verkligen ett digert utbud av upplevelser. Jag tänker inte ens försöka ge mig på att exemplifiera, utan du får nöja dig med den här vägledningen: letar du efter presenter online i skepnad av en upplevelse så är det här butiken du bör besöka.

”Ett fantastiskt utbud av Upplevelser”

Noterbart: För dig som ska skicka present till ett jubileum, låt säg som en 50-års eller 60-års present, så är en upplevelse enligt min mening den perfekta presenten.