Översta menyn

Present till Pappa


Presenter Till Pappa>>> 5 Klockrena, Stiliga och Fartfyllda Presenttips till Pappa

Att hitta presenter till pappa kan vara lite småknepigt. Ofta önskar sig aldrig pappa något konkret. När man frågar så svarar han undvikande och tycker mest att det är viktigt att hans barn är närvarande på födelsedagen. Men, något måste man ju köpa till pappa, eller hur? På den här sidan jag därför listat 5 toppresurser för….ja, just det, presenter till pappa.

Presenter till Pappa >>> Slå till Med en Slips!Jag tänkte börja med en riktigt klassiker i sammanhanget, nämligen slipsen. Och oavsett hur fantasilös en sådan present till pappa än må te sig, så är det ett faktum att din pappa behöver en slips. Eller flera. På Tieroom.sefinns massor av snygga slipsar att välja och vraka bland. Rutiga slipsar, prickiga slipsar, moderna slipsar, klassiska slipsar – vilken smak din far än har, så hittar du the right f-king slips här. Dessutom kan du komplettera med stiliga bröstnäsdukar eller varför inte en snygg fluga?

Presenter till Pappa >>> En Klocka Är Klockrent på Klockor.nu

Ärligt talat – hur länge har din farsa egentligen gått omkring med samma gamla dammiga klocka runt handleden? På Klockor.nu Klockor.nu kan du genast råda bot på mossigheterna och inhandla en stilfull klocka till din pappa. Här kan du botanisera bland runt hundratals kända och okända varumärken (ex. CASIO, CITIZEN, DIESEL, ED HARDY, FESTINA, FOSSIL, INVICTA, JUST CAVALLI, POLICE, TOMMY HILFIGER) till priser som din plånbok kommer glädjas åt (vanligtvis 20-50% under ordinarie butikspris). Givetvis har Klockor.nu garantier på alla klockor.

Presenter Till Pappa >>> Använd Coolstuffs Presentgenerator eller kolla in Teknikavdelningen!


Är du alltjämt osäker på vad för slags present till pappa du är ute efter, kan Coolstuffs snillrika presentgenerator vara svaret. Här fyller du bara i din farsas ålder och så bada bing! plockar generatorn fram ett par adekvata presenttips på momangen.

På Coolstuff finns förövrigt massor av potentiella presenter till pappa. Förutom presentgeneratorn skulle jag rekommendera att du kollar in Coolstuffs underbara teknikavdelning. Jag har själv bestämt mig för att köpa den genomsmarta och superpraktiska USB Skivspelaren till Pappa i födelsedagspresent. (En Skivspelare som skapar digitala låtar av gamla vinylplattor på nolltid.)

Present till Pappa >>> Sätt Pappa Bakom Ratten på Drömbilen

Gillar din farsa att köra bil med stil är det här en present som kommer falla honom i smaken. På Liveit.se finns flera sk ”motorupplevelser” att ge bort som present till pappa. Sätt honom bakom ratten på en splirrans ny Ferrari, Lamborghini eller rallybil och du har säkerligen gett bort en present till pappa som han aldrig ska glömma.


Andra upplevelser på Liveit.se som farsgubben kanske uppskattar är exempelvis:

  • Ölprovning
  • Whiskeyprovning
  • Vinprovning
  • Ballongfärd

….för att nämna några.

Present till Pappa >> Pappa Behöver Också Lukta Gott!

Ibland behöver man inte krångla till det så förbannat. Och att köpa en parfym till pappa som present är ett stiligt och klassiskt drag. På Parfym.se hittar du alla parfymer du behöver. Jag orkar inte ens räkna upp alla varumärken, men du hittar dem här. Priserna är kanon, alltid någonstans mellan 20-40% under ordinariepris.


Comments are closed.

Powered by WordPress. Designed by WooThemes