Översta menyn

Playmobil Leksaker100-tals Playmobil Leksaker Till ToppPriser på Lekmer

Det är ingen överdrift att kalla Playmobil Leksaker för ”populära”. Själv hade jag en hel armada av Playmobilprylar när jag var liten. Min favorit var Sjörövarskeppet och jag älskade att baxa in skeppet och gubbarna i badkaret, där jag kunde sitta och leka i timmar, tills mamma fick tvinga upp mig, blåfrusen i det sedan länge kylslagna vattnet.

Playmobil Bondgård en FavoritIdag handlar jag nästan samtliga Playmobilprylar på…ja, just det,
Lekmer.se
Här hittar man hundratals olika varianter och priserna ligger ofta en bra bit under vanliga butikspriser. Det ska erkännas att min dotter bara är tre och halvt år gammal, och att man vanligtvis brukar vara större än så för att leka med Playmobil (typ 5-12 år), men till min större glädje är dottern redan inbiten playmobilälskare. Playmobil bondgård är en given favvis (du kan klicka på bilden här ovanför för att köpa till köpsidan för playmobil bondgård), den tröttnar hon aldrig på. Vill du själv kolla in Lekmers sortiment av Playmobil – leksaker är det bara att klicka på den blå knappen här nedanför ”gå till butik” så kommer du rätt med en gång.


4 Fakta om Playmobil Leksaker

  • 1. Playmobil Leksaker började säljas över hela världen 1975. Playmobil är särskilt avsedda för barn i åldrarna fem till tolv år.
  • 2. Hans Beck är ”Fadern av Playmobil Leksaker.” Beck var urpsrungligen möbelsnickare men arbetade samtidigt med att bygga modellflygplan, en produkt han tog till företaget Geobra Brandstätter. Ägaren av företaget, Horst Brandstätter, bad honom att utveckla leksaker för barn istället…och så föddes Playmobil Leksaker.
  • 3. Framgången bakom Playmobil Leksaker ligger framförallt i den smarta konstruktionen där litenheten kombineras med flexibilitet.
  • 4. Idag är Playmbol Leksaker lika populärt som det någonsin har varit. Man brukar säga att barn leker med Playmobil medan vuxna som har vuxit upp med leksakerna nu har blivit ”samlare”.Comments are closed.

Powered by WordPress. Designed by WooThemes