Översta menyn

Personliga presenter


Tips På 5 Personliga Presenter

Det finns få gåvor som blir så upp över öronen uppskattade och omhuldade som personliga presenter. Julen 2009 tog jag mig tid att göra en personlig fotobok med en diger samling familjebilder. Sammanlagt handlade det om 150 bilder, från 1960 – talet och fram till min dotters födelse 2008. Att skapa denna ytterst personliga present var rent ut sagt en d-vla jobb. Slutligen, efter en vecka framför datorn, skickade jag iväg beställningen och tryckte upp fotoboken i 15 exemplar. Det blev stor succé som julklapp. Och med facit i hand var det mödan värd. Inte minst eftersom det här var en personlig present som min familj och släkt kommer älska i hela sitt liv.

Så, då var det dax att tipsa om ett par personliga presenter som kan bli veritabla succéer. Men du får räkna med att investera lite tid att sätta din egen personliga prägel på dem. Vissa tar bara ett par minuter att skapa och beställa. Medan andra, som fotoboken, min absoluta favorit bland personliga presenter, kräver ett par timmars fokus framför datorn.

1. Personlig present på väggen >> Skapa en egen Canvastavla

En Canvastavla är en personlig present som inte tar mer än ett par minuter att skapa. Det enda du behöver göra är att ladda upp din favoritbild på nätet och så pang bom har du skapat en personlig present som är ett veritabelt konstverk. Men. Nu ska vi först och främst göra en sak klar. En canvastavla är inte en ”fotoplansch” och ska inte heller förknippas med konventionell foto-förstoring. Nej, en canvastavla är ett äkta bildtryck på en riktiga tavla, en så kallad canvasduk, vilket skapar en känsla av….ja, KONST helt enkelt.

Önskefoto kan du skapa Canvastavlor i flera olika storlekar och till riktigt najs priser.

2. Personlig sagobok >> Gör barnet till hjälte i Sagans värld

En personlig sagobok är en underbar present till barn i åldern 3-7 år. Du kan välja mellan flera olika sagoteman, men gemensamt för samtliga är att barnet blir sagans hjälte och medelpunkt. Jag inhandlade själv två sagor för ett tag sen, sjöjungfrun och dinosauriesagan, och min dotter älskar dem (det enda negativa är att jag måste läsa dem varje kväll, om och om igen…) Att skapa en sån här saga är enkelt. Man behöver bara fylla i ett formulär på nätet med lite uppgifter (som ditt barns namn + namnet på tre kompisar som också får vara med i sagan) och sen är det klart.

Även den här personlig presenten finns att beställa på Önskefoto. Kostar 139 kr, 9 olika sagor att välja mellan.

3. Designa En Egen T-shirt >> Personlig Present från Spreadshirt


För dig med en viss ”fallenhet” för skapande finns alla förutsättningar att skapa en riktigt najs personlig present på Spreadshirt. Här kan du nämligen knåpa ihop din egen t-shirt med minimal ansträngning. En sak vill jag dock påpeka: det här handlar INTE om att ”roliga”, billiga och alltigenom fula t-shirts med cheezy 80-tals tryck. Nej, nej. Det Spreadshirt erbjuder är något helt annat. Här kan du förena kvalitet och design i en personlig present med hög stilfaktor.

Fast det är klart. Vill du skriva ”alkohol löser inga problem, men det gör fan inte mjölk heller” på t – shirtens framsida så…ja, är du fri att göra det.


4. Personliga Fotoböcker >> Skapa personliga presenter Med Dina Favvisbilder

Nu är vi inne på mitt personliga favoritobjekt bland presenter. Den personliga fotoboken. Egentligen är det ingen bra beskrivning, eftersom ”fotobok” inte alls beskriver hela omfattning vad man faktiskt kan skapa med sina egna bilder – och hur bra det kan bli.

Jag skulle rekommendera att du läser mer om möjligheterna att skapa en dylik personlig present på Solentro, vilket jag härmed utnämner som de personliga fotoböckernas förlovade land. Just nu får du som ny kund dessutom 50 kr rabatt!

Personliga Presenter >> Fotosmycken med dina egna bilder


Som du märker har jag en dragning till personliga fotopresenter. Jag tycker överhuvudtaget att bilden är en outnyttjad resurs för att skapa uppskattade personliga presenter. Fotosmycken från Photobox.se är ett bra exempel på personliga presenter som både är billiga, enkla att skapa och vackra. Som ett plus får man den här presenten vackert förpackad i ett mockaskrin med lyxig sammetsbeklädnad. Skulle du nu inte gå igång på just Fotosmycken finns det massor av andra personliga presenter att kolla in på Photobox.


Comments are closed.

Powered by WordPress. Designed by WooThemes