Översta menyn

Micki Leksaker


Vi börjar med den väsentliga frågan. Nämligen var hittar du massor av Micki Leksaker på nätet till bra priser? Jo, klicka här>>> för att komma till Lekmer som har en stor, fet, härlig avdelning helt tillägnad just Micki Leksaker. Här hittar du faktiskt flera hundra leksaker från Micki (jo, jag har faktiskt räknat).


Exempelvis det fina, röda, och, får man väl säga, klassiska Miniköket i trä. Flera leksaker från Astrid Lindgrens värld, mysiga mattor, lära-gå-vagnar, lektält, pyssel, maskeraddräkter för Pippi och Emil i Lönneberga, fullskalliga sänger,mattor, bollar, kuddar, mössor – ja, hundratals härliga Micki Leksaker.

”Jag är smått frälst i Micki Leksaker. Och det är min dotter oxå, även om hon nog inte skulle uttrycka sin leklust på det sättet”


Varför Micki Leksaker?

Jag brukar inte använda religösa metaforer när jag beskriver leksaker, men faktum är följande. Jag är smått frälst i Micki Leksaker. Och det är min dotter oxå, även om hon nog inte skulle uttrycka sin leklust på det sättet.

Jag vet bara att hon tjuter högre än ett brandlarm om hon inte får ”laga mat” i sitt Minikök från Micki Leksaker, eller att hon är mer envis än en bäver med passformen på hennes Pippi Långstrum outfit. Först nu, ett år efter att vi inhandlade rubb och stubb, nöjer hon sig med att ”bara” ha på sig Pippi – kläderna en gång i veckan, istället för flera gånger om dan.

Fakta om Företaget, Micki Leksaker

  • Micki är ett svenskt företag som tillverkat leksaker sedan 1944
  • Ambitionen för Micki Leksaker är att tillverka leksaker med kvalitet och locka fram lustan att leka och lära samtidigt som de lämnar utrymme åt fantasin.
  • På hemsidan skriver företaget såhär om sin filosofi: ”vi ser människan som en lekande, lärande varelse. Vi tror och hoppas att våra leksaker kan skapa en lite bättre värld. Kvalitet, säkerhet och ansvar står i fokus, och våra värderingar är viktiga för oss. Varje produkt är testad i detalj, från konstruktion och hållfasthet till flamsäkerhet och förekomst av kemikalier.”
  • Och såhär skriver Lekmer om Micki Leksaker på sin hemsida:”Svenska Micki tillverkar pedagogiska kvalitetsleksaker med ambition att locka fram lusten att leka och lära samtidigt som de lämnar utrymme åt fantasin att flöda hos barn i alla åldrar. […] Alla leksaker är tillverkade i naturmaterial med mjuka former som är greppvänliga och sköna att ta i för små nyfikna barnhänder.
Comments are closed.

Powered by WordPress. Designed by WooThemes