Översta menyn

Julklappstips, Topplista med 5 Bästa Butikerna + Tips Julklappar

Julklappstips Topplista Nr 1 – Coolstuff

julklappstips logocoolVårt första julklappstips är mycket enkelt. Surfa in på Coolstuff och botanisera! Här hamnar du nämligen mitt i ett helt paradis av roliga, funktionella, meningslösa, nördiga, smått läskiga, högst nödvändiga och sinnessjukt störtsköna prylar.


Framförallt är Coolstuff en plats för dig som vill ge bort en annorlunda och personlig julklapp. Och vem vill inte det? Vi vill också slå ett slag för Coolstuffs smart julklappsgenerator. En synnerligen enkel funktion, med vilken du kan få julklappstips baserat på kriterier som du anger. Dessa kriterier är prisintervall, ålder och kön. För att exemplifiera. Låt säg att du vill ge bort en julklapp till pappa. Du har en budget på 500 kr. Du har koll på att pappa är 53 år. Du anger du helt enkelt pris 0-500 kr, kön: Man och Ålder: 53 år i generatorn för julklappstips och pang bom så trollar Coolstuff fram massor av förslag på julklappar.
julklappstips från coolstuff

Julklappstips Topplista Nr 2 – Liveit.se

julklappstips liveitlogoFinns det något roligare i livet än upplevelser? Mat och dryck, resor och äventyr, fart och avkoppling. Det finns en upplevelse som väntar därute oavsett vilka preferenser du har, hur gammal du än är. För dig som letar efter julklappar så finns det hundratals upplevelser att ge bort i tomtens namn på Liveit.se.


Om jag inte minns helt fel blev dylika ”upplevelse-paket” årets julklapp för ett par år sedan, vilket per automatik diskvalificerar detta julklappstips till årets julklapp 2011. Men faktum är att det här alltid är en uppskattad present. Ett julklappstips i det här segmentet är exempelvis att ge bort en oförglömlig rallysession i ett sportbil, en spaweekend för den som gillar avkoppling eller en champagneprovning för den som är intresserad av mat och dryck. En upplevelse är ett julklappstips som passar (nästan) alla.

julklappstips Liveit.se

Julklappstips Topplista Nr 3 – Lekmer = julklappsparadiset för barn

Tips på julklapp från LekmerEtt enligt vår mening helt givet julklappstips till dig som letar efter julklappar till barn är att kika in på Lekmer:s e-shop. För dig som inte känner till den här leksaksbutiken på nätet sen tidigare är det hög tid att stifta en närmare bekantskap. Varför? Jo, dels för att Lekmer har en utbud av leksaker som slår varje leksaksaffär ”på stan” med råge, dels för att priserna oftast är runt 20-50% lägre.

OBS! Lekmer har även ett fantastiskt utbud av både prisvärda barnkläder och inredning av olika slag. Snabba leveranser, trevlig kundtjänst och trygg betalning är andra egenskaper som knappast gör upplevelsen av lekmer sämre.
tips på julklappar lekmer.se

Julklappstips Topplista Nr 4 – Tidningskungen = Ge bort en prenumeration i julklapp!

Vi ska gå rakt på sak med detta julklappstips. Påstående: att ge bort en tidningsprenumeration, låt sig inom ett tema som mottagaren hyser stort intresse för, är alltid en utmärkt julklapp. Fakta: se ”Påstående”. Anyway, på tidningskungen kan du enkelt ge bort en prenumeration på vilken tidsskrift som helst i julklapp. Det är inte svårare än att dricka julmust.

På frågan varför man ska vända sig till just Tidningskunden för detta slags julklapp finns det flera svar. Dels är Tidningskungen oftast avsevärt mycket billigare, inte sällan betalar man runt 40-70% mindre jämfört med en vanlig prenumeration. Dels är sortimentet megastort. Hittar du inte en tidsskrift här så är förmodligen tidningen nedlagd eller så är du väldigt intresserad av bäverbrottning (eller något annat obskyrt tema).

tips tidning julklapp

Julklappstips Topplista Nr 5 – Webaidshop = Ge bort en buffel!

julklappstips webaidVi menar faktiskt detta julklappstips rent bokstavligen. På Webaidshop kan du nämligen inhandla en buffel, eller något annat högst vettigt till behövande över hela världen. Exempelvis rent vatten, en get, chans till skola utbildning, ett får eller, vår favorit, möjlighet till kvinnligt entreprenörskap.

Vårt julklappstips är helt enkelt att du köper något på Webaid, hjälper en medmänniska att leva ett lite drägligare liv, och sedan ger bort köpbeviset i julklapp. En julklapp som både gör och känns gott. Sen är det ju inte alla som gett bort en get i julklapp – bara en sån sak 🙂 Webaidshop drivs av Läkarmission som arbetar med bistånd, sjukvård och hjälp till behövande. Läkarmissionen grundades 1958 och har idag verksamhet över hela världen.

webaid julklapp

Powered by WordPress. Designed by WooThemes