Översta menyn

Julklappar till Honom – Julklappstips!

Julklappar till honom Tips 1 – Kolla in Sveriges Prylparadis!

julklappar till honomDet är ett välkänt faktum att många män gärna spenderar sin tid med att gulla med tekniska lösningar av olika slag. Vi ämnar inte fördjupa oss i detta beteende, och vad det bottnar i, utan låt oss bara säga som såhär. Tillhör din man (eller pojkvän eller pappa eller morfar eller vem det nu kan vara som du letar efter julklapp till av manliga könet) släktet ”prylnördar” – ja, då finns det en butik på nätet som har allt i prylväg mellan himmel och helvete. Vi tänker förstås på Coolstuff. Eller ”Sveriges Prylmekka” som de själva kallar sig för. Här hittar du julklappar till honom som både är roliga, onödiga, smarta, praktiska och, framförallt, väldigt personliga.

coolstuff julklappar till honom


Vare sig du letar efter julklappar till honom med teknisk tyngd eller humoristisk edge, så är Coolstuff en bra butik att börja sökandet. En smart sökfunktion som vi själva ofta använder är Coolstuffs julklappsgenerator. En generator som genererar julklappstips per automatik med utgångspunkt i dina angivna preferenser (ålder + kön + pris) och tidigare försäljning. Vi kan också uttrycka det som såhär. Söker du julklappar till honom? Gå till Coolstuff. Nu.

Julklappar till Honom Tips 2 – Ge honom en oförglömlig stund i drömbilen (eller någon annan underbar upplevelse)

julklappar till-honom liSom nummer 2 på vår lista över julklappar till honom tänkte vi fokusera på en annan konventionellt ”manlig” genre, nämligen motorintresset. Är mannen i ditt liv intresserad av snabba bilar, rytande motorer och höga hastigheter, så är vårt julklappstips följande. Köp en upplevelse på Liveit där du ger honom chansen att köra en Ferrari F430 eller Lamborghini Gallardo. 500 feta hästkrafter i drömsportbilen är en upplevelse han aldrig kommer glömma.

julklappstips honom liveit


På Liveit finns dessutom flera andra roliga, spännande, avkopplande och njutningsbara upplevelser. Som ett par andra potentiella julklappar till honom kan exempelvis nämnas ölprovning, whiskyprovning, fallskärmshopp, dykning, prova-på-trav och massor av andra sköna upplevelser.

Julklappar till Honom Tips 3 – Ett klassiskt Julklappstips till honom = köp en SLIPS!

tieroom julklappstips honomTieroom.se har gjort det till en fröjd att shoppa en av världens mest klassiska julklappar till honom på nätet. Vi tänker förstås på slipsen. Symbolen för stil, ordning och klass. Also known as ”strypsnaran”. Alltid rätt, aldrig omodern – i alla fall inte om du väljer något ur det digra sortimentet på Tieroom. Men Tieroom gör mer än säljer slipsar. Här kan du även botanisera bland stiliga flugor och classy bröstnäsdukar, få stilråd och tips på hur du matchar din slips på bästa sätt.

Julklappar till Honom Tips 4 – Kroppsvård & Skönhetsklappar från Eleven!

Vare sig din manliga julklappsmottagare är en veritabel slusk eller fåfäng metromacho, så är det alltid rätt med en julklapp som gör honom lite fräschare. På Eleven.se hittar du ett av nätets bredaste och mest prisvärda utbud av julklappar till honom inom kategorin ”kroppsvård”. Bland våra favoriter ska nämnas Ferrari Red for men Giftbox, ett gåvoset med lyxig, maskulin parfym och schampo. Detta gåvoset kan även kan kompletteras med en radiostyrd Ferraribil (!) för några hundralappar extra. Vi tycker även väldigt mycket om samtliga julklappsboxar från Lacoste och allt med Spiezia for men. Sistnämnda är en serie 100%-ig ekologisk hudvård som även anpassats för manligare hudtyper. Vi behöver väl heller inte påpeka att det finns gott om julklappstips och julklapp till mamma och julklappar till henne på Eleven?
tips julklapp honom eleven


Julklappar till Honom Tips 5 – Läsvärda klappar från Tidningskungen

Om du varken går igång på julklappar till honom som har med teknik, fart, upplevelser, prylar, parfym, skönhet eller stil att göra – ja, då börjar goda råd bli dyra. Men vi ska ge dig en sista chans – eller ett sista tips rättare sagt. Det kommer här: köp en prenumeration till honom på Tidningskungen!
tidningskungen julklappar

Först behöver du dock ta reda på vad han har för intressen. Därefter är det bara att välja motsvarande intresse i den gigantiska listan av tidsskrifter, klicka på den röda ”Julklapps”-knappen för prenumerationer… och sen är det klart. För den intellektuella lagda vill vi tipsa om fantastiska reportagemagasinet ”Filter” eller om klassiska ”Illustrerad Vetenskap”, för motornörden ”TopGear Magazine” och för den stilintresserade ”King”.

Powered by WordPress. Designed by WooThemes