Översta menyn

Julklappar till henne

Julklappar till Henne Tips 1 – Härligt Set med Ekologisk Hudvård från Eleven

julklappar till henne 11Först på vår lista över tips på julklappar till henne är att ge bort ett gåvoset med ekologisk hudvård. För det första är det här en julklapp som visar omtanke, för det andra är det både lyxigt och praktiskt med ett helt set av olika hudvårdsprodukter. Och för det tredje så visar den ekologiska biten att du har koll. Vart vänder man sig då för att att inhandla denna julklapp? Eleven. Här hittar du massor av olika set med ekologisk hudvård, från ett par hundralappar och uppåt.

julklappstips henne presentbox

OBS! VÅRT TOPPTIPS! >>

Måste vi välja att rekommendera en julklapp åt henne ur hela sortimentet så blev det utan tvekan Spiezia Made For Her Gift Set. Spiezia är den ekologiska hudvårdsens motsvarighet till Rolls Royce, 100% organiskt, och i detta set får hon både rengöring, toner och en härlig olja – allt förpackat i en lyxig presentbox.

Gå direkt till denna presentbox!

Julklappar till Henne Tips 2 – En upplevelse för kropp & själ

Det finns en grundläggande ingrediens för att koka ihop en lyckad julklapp till henne. Att visa att du bryr dig. Och vad kan vara bättre än en julklapp som är en stund härlig avkoppling, en upplevelse för kropp och själ?

Med upplevelsen ”Klassisk behandling” så ger du bort en stunds välmående, samtidigt som hon själv får välja en passande behandling. På Liveit finns dessutom flera andra liknande upplevelser med fokus på kropp och själ. Massage, SPA, Floating och flera andra uppskattade specialbehandlingar.


  • Valfri 30-minutersbehandling
  • Hon kan själv välja mellan exempelvis manikyr, ryggmassage, ansiktsbehandling, vaxning, vardagsmakeup mm
  • En stund av lyx i en avkopplande miljö
  • Professionella massage- och hudterapeuter
  • Välj behandling på flera orter över hela landet
  • Förstklassiga behandlingar som innefattar allt från topp till tå. Finns att tillgå på flera orter runt om i Sverige.

Julklappar till Henne Nr 3 – Ge Henne En Stjärna

Att döpa en stjärna och ge bort som julklapp till henne är klassisk romantik och en julklapp som garanterat kommer att bli uppskattad. Åtminstone om personen ifråga inte har ett hjärta av sten. Om min man gav mig det här i julklapp skulle jag bli väldigt lyckligt. Det ska dock sägas att jag tidigare var en smula skeptisk till det här med ”att döpa en stjärna” när jag för första gången hörde om idén. Men efter att ha läst på, så vet jag numera att det verkligen är på riktigt. På Global Star Registry köper du nämligen rättigheten att döpa en stjärna, och när du genomfört köpet registreras stjärnnamnet för all evighet i The copyright office of the United States of America.

romantisk julklapp till henne

Förutom ett vackert certifikat ingår dessutom ett smycke graverat med stjärnkoordinaterna och ett par andra fina prylar. En romantisk julklapp med det lilla extra.

Julklapp till Henne Nr 4 – Massor av roliga prylar till henne på Coolstuff

För tjejen som gillar roliga, annorlunda, praktiska och sköna prylar kan vi varmt rekommendera Coolstuffs sida för just julklappar till henne. Har landar du mitt i en samling av Slippies man kan värma i microvågsugnen, Chokladfontäner, kontorsverktyg med Bling Bling, populära Smug Rug som är en filt med ärmar – och massor av andra roliga prylar. Här finns förstås också massor av julklappstips, julklappar till honom och julklappar barn.
coolstuff julklapp henne


Julklapp till Henne Nr 5 – Kolla in vår sida med Romantiska Upplevelser

Varför inte köpa en julklapp till henne där ni hittar på något romantiskt tillsammans? För tips på romantiska upplevelser så rekommenderar vi att du kikar på följande sida om just romantiska upplevelser. Välj något passande i listan eller surfa vidare till Greatdays och botanisera själv efter en passande upplevelse.

Powered by WordPress. Designed by WooThemes