Översta menyn

Julklapp till pappa, Julklappstips pappa

Julklappar till Pappa Nr 1 – Ge farsan en ny stilfull Strypsnara!

julklappar till pappa från TieroomEn klassisk och stilfull lösning för dig som letar efter julklapp till pappa är att kika in på Tieroom. Här hittar du massor av snygga slipsar, flugor och bröstnäsdukar till riktigt bra priser. Tieroom har även gjort det lätt att matcha slipsen med en passande bröstnäsduk och sålunda ge bort en julklapp till pappa som gör honom lite snyggare. Och då blir ju även mamma glad och du populär. Vilket är allt man kan begära av en bra julklapp, eller hur?

Tieroom bjuder på över 400 slipsar i breda och smala utförande, bjärta och bleka kulörer, randiga, prickiga och mönstrade. Plus ett par till. Alla bröstnäsdukar kostar 99 kr, flugorna någonstans mellan 149-199 kr (såväl knutna som oknuta).

Julklapp till pappa Nr 2 – Julklapp till Farsan från Prylarnas Förlovade Land!

Det är inte ovanligt att pappor gärna spenderar avsevärd tid med sina prylar. Detta oavsett om de är konstruerade av trä eller av den senaste tekniken från Silicon Valley. Poängen är hursomhelst att vi nu vill ta fasta på detta intresse och ge dig ett julklappstips till pappa som är en direkt uppmaning att surfa vidare in på Coolstuff. Varför det? Jo, här finns nämligen allt du kan tänka dig i prylväg till även den mest besuttna av pappor, plus lite till. Udda, smarta, galna, onödiga, sköna, praktiska och personliga prylar från världens alla hörn och kanter – som bara väntar på att tomten ska hämta dem. Och visst – det finns gott om julklappar till barn här oxå.

coolstuff julklappar till honom


Vare sig du letar efter julklappar till pappa med teknisk finess eller något som får honom att skratta så har Coolstuff en hel armada av prylar att välja mellan. Du kan även, med fördel, använda Coolstruffs sluga julklappsgenerator. Denna lilla digitala tingest utgår från din pappas ålder (och din angivna budget) och baserat på denna information trollar den på momangen fram massor av konkreta julklappstips till pappa. Låter det enkelt? Det är det. Och gott så. Ty vem har sagt att det måste vara krångligt att hitta rätt julklapp till pappa? Här finns också gott om julklappstips för vem som helst, inte minst julklapp till mamma.

Julklappar till Pappa Nr 3 – Ge Pappa en Upplevelse han aldrig glömmer!

julklappstips pappa liveitVårt tredje julklappstips till pappa är att ge honom en upplevelse. Det är lika enkelt som det låter, och enligt vår erfarenhet en julklapp som är svår att misslyckas med. Som son eller dotter bör du rimligtvis ha en viss koll på din pappas intressen och smakpreferenser. Utgå ifrån dessa när du letar efter en passande upplevelse. Det är inte så svårt. Har du en farsa som uppskattar god mat och dryck (vilket bör täcka in cirka 99,9% av alla pappor i världen) så kan du exempelvis ge bort en ölprovning eller whiskyprovning eller liknande. Tycker han om snabba bilar finns det flera roliga ”prova-på-upplevelser” som inkluderar supersportbilar, och är han den sportiga typen, ja, då finns ett helt smörgåsbord av äventyr att mumsa i sig. Kan du inte välja så går det alltid att köpa en presentkort.

julklappstips pappa liveit


På Liveit finns massor av andra roliga, spännande, avkopplande och njutningsbara upplevelser som kan bli till en alldeles utmärkt julklapp till pappa. Exempel? Ja, vad sägs om whiskyprovning, ölprovning, fallskärmshopp, dykning, prova-på-trav + hundratals andra spännande upplevelser.

Julklappar till Pappa Nr 4 – Parfym Makes Him Perfect

parfym.se julklapp till pappaIbland behöver man inte krångla till det så förbannat. Att köpa en parfym till pappa är ett stiligt och klassiskt drag. Alltid uppskattat, alltid användbart. Och på Parfym.se hittar du alla parfymer du behöver. Vi tänker inte bemöda oss med att räkna upp alla varumärken, vi kan istället uttrycka det som såhär. Existerar parfymen, så kommer du med all sannolikhet att hitta den på Parfym.se. Det gör inte saken sämre att priserna alltid i de flesta avseenden ligger cirka 20-40% under ordinariepris. Fast det behöver inte pappa veta när han får sin nya doft från Lacoste eller Beckham, eller hur?


Julklapp till Pappa Nr 5 – Skäm bort honom med Skönhetsvård från Eleven!

Vare sig din pappa är en äkta slusk, välbyggd karlakar, tekniknörd eller sportfåne så är det alltid rätt med en julklapp som gör pappa lite finare och fräschare. På Eleven.se hittar du ett av Sveriges absolut maffigaste utbud av julklappar till pappa inom kategorin ”kroppsvård”. Bland våra favvisar ska nämnas Ferrari Red for men Giftbox, ett gåvoset med lyxig, maskulin parfym och schampo. Detta gåvoset kan även kan kompletteras med en radiostyrd Ferraribil (!) för några hundralappar extra. Vi tycker även väldigt mycket om samtliga julklappsboxar från Lacoste och allt med Spiezia for men. Sistnämnda är en serie 100%-ig ekologisk hudvård som även anpassats för manligare hudtyper.
tips julklapp pappa


Powered by WordPress. Designed by WooThemes