Översta menyn

Julklapp till mamma, Julklappstips mamma

Prylar till mamma på Coolstuff

Gillar mamma prylar? Kanske sånt som gör hemmet lite mysigare, vardagen lite trevligare eller bara en helt och härligt onödig sak? Då ska du defintivt kolla in sidan på Coolstuff helt tillägnad julklappar till mamma. Här har Sveriges roligaste shoppingsajt spänt bågen rejält inför julen 2011 och samlat massor av roliga, praktiska, sköna och annorlunda prylar som mamma bara måste ha. Nåja, om vi bortser från allt säljsnack så kvarstår faktumet är Coolstuff är lite roligare och lite bättre än sina konkurrenter på att samla prisvärda prylar med Wow-faktor på ett och samma ställe.

coolstuff julklapp henne


Som en kul julklapp till mamsingen kan vi bland annat rekommendera världens första värmetofflor ”Slippies” (värms i mikron), smarta ”KitchPro Digitalt Köksmått”, vilken håller koll på både volym och vikt samtidigt, samt succémysfilten SnugRug, som är både filt och klädplagg. Perfekta julklappar att värma mamma i vinter. Och ja – du hittar även massor av julklappstips för julklapp till pappa på Coolstuff.

Ge mamma ett Lyxigt Set med Naturlig Hudvård

julklapp mamma eleven.seEn given plats på vår lista med julklappstips till mamma är att ge bort ett gåvoset med naturlig hudvård. En av de främsta argumenten till varför det här är en perfekt julklapp till mamma är att den visar omtanke om mammas välbefinnande.

Därtill är det såväl praktiskt som lyxigt med ett helt set av olika hudvårdsprodukter. Vart vänder man sig då för att att inhandla denna julklapp? Vi ville definitivt rekommendera Eleven. Här hittar du massor av olika set med ekologisk hudvård, från ett par hundralappar och uppåt. I övrigt är Elevens webshop i sig själv ett julklappstips till mamma, då det rör sig om en av Sveriges största och bästa e-butiker för skönhets-och kroppsvård.

julklappstips henne presentbox

TIPS! Spiezia Giftset till mamma

Måste vi välja att rekommendera bara en julklapp åt mamma ur hela sortimentet med hudvårdsboxar så väljer vi utan tvekan Spiezia Made For Her Gift Set. Spiezia är den ekologiska hudvårdsens absoluta toppmärke och i detta set får mamma både rengöring, toner och en härlig olja – allt förpackat i en lyxig presentbox.

Gå direkt till denna presentbox!

En upplevelse som gör stressade mödrar glada!

Det finns en synnerligen basal ingrediens för att laga en riktigt god julklapp till mamma. Att visa att du bryr dig om mamma välbefinnande. Därför är vårt tredje julklappstips till mamma att ge henne en stunds skön avkoppling att vederkvicka både kropp och själ.

Med upplevelsen ”Klassisk behandling” så ger du bort en stunds välmående, samtidigt som hon själv får välja en passande behandling. På Liveit finns dessutom flera andra liknande upplevelser med fokus på kropp och själ. Massage, Floating, SPA och flera andra uppskattade behandlingar.


  • Valfri 30-minutersbehandling
  • En stund av lyx i en avkopplande miljö
  • Förstklassiga behandlingar som innefattar allt från topp till tå. Finns att tillgå på flera orter runt om i Sverige.
  • Mamma kan själv välja mellan exempelvis ansiktsbehandling, manikyr, ryggmassage, vardagsmakeup mm
  • Välj behandling på flera orter över hela landet
  • Professionella massage- och hudterapeuter

Powered by WordPress. Designed by WooThemes