Översta menyn

Hello Kitty Leksaker


Letar du efter Hello Kitty Leksaker? >>>

Här tipsar jag om sidan för Hello Kitty Leksaker med Stort Utbud och Bra Priser


Det har väl knappast undgått någon levande varelse att Hello Kitty Leksaker blivit sjukt populära. Både bland vuxna och barn. Personligen är jag inte sådär jätteförtjust, det ska jag faktiskt erkänna, men jag har en dotter som väger upp mina känslor åt andra hållet, och som vill ha alla jordens samlade Hello Kitty leksaker i sin famn jämt och ständigt. Eftersom jag köper nästan alla leksaker på nätet, blev jag glad när jag hittade Lekmers avledning för Hello Kitty Leksaker. Stort utbud och bra priser. Rekommenderas för dig med fäbless för rosa leksaker och lull-lull.För att komma till Lekmers sidor för Hello Kitty leksaker kan du bara klicka på knappen här ovanför, ”Gå till butik”. Några av leksakerna i sortimentet är Hello kittys bestickset, hello Kittys baby-gym, brödrost, dockvagga, hårborste, kaffeservis, smyckesskrin och ryggsäck, men här finns förstås massor av fler prylar att välja mellan.

”Jag har en dotter som vill ha alla jordens samlade Hello Kitty leksaker i sin famn jämt och ständigt”


Hello Kitty Leksaker – 4 Fakta om Hello Kitty

För dig som inte har koll på Hello Kitty följer här 4 fakta om den vitrosa katten från Japan.

  • 1.Hello Kitty är skapades av det japanska företaget Sanrio 1976.
  • 2. Kittys riktiga namn är Kitty White men det används sällan.
  • 3. Hello Kitty finns idag i massor av former: pennvässare, brödrostar, tröjor, TV-spel, filmer och barnböcker, och har, som du säkert noterat, blivit en enorm försäljningsframgång över hela världen.
  • I konceptet för Hello Kitty och Hello Kitty leksaker ingår fler figurer, bland annat Kittys familj och husdjur.Mimmy White är Hello Kittys tvillingsyster. Hon har oftast en gul rosett på vänster öra. George White är hennes pappa. Hans namn är Mario i USA. Mary White är hennes mamma. Hon heter Magda i USA.

Hello Kitty Leksaker – En Sång på Video

Som en liten bonus hittade jag den här filmen på Youtube med en sång om Hello Kitty och hennes vänner som är ganska så kännetecknande för konceptets genomgulliga, rosafluffiga anslag.
Comments are closed.

Powered by WordPress. Designed by WooThemes