Översta menyn

Ge Bort En Upplevelse


Ge Bort En Upplevelse! Här Följer 3 Tips På Fartfyllda, Fantastiska och Upplevelser

Är det dax att ge bort en upplevelse som present så rekommenderar jag att du först och främst kollar in vår sida för Upplevelser presenter, där vi tipsar om 2 toppbutiker på nätet för dig som står i begrepp att ge bort en upplevelse. Eller så läser du vidare på den här sidan där vi tipsar om 3 heta upplevelsepresenter.

3 Tips På Heta Upplevelsepresenter

1. Ge bort en Upplevelse med Fart!Tänker du ge bort en upplevelse till någon som gillar fart och fläkt kan vi rekommendera Upplevelsen ”Kör Ferrari/Lamborghini”, en actionupplevelse av högsta rang som finns att köpa på Coolstuff.se Det här är tillika en upplevelse där den lyckliga bilföraren får 500 rykande heta hästkrafter att styra över under 8 km på allmän väg. Det är upp till den som ska köra att välja mellan en Ferrari F430 eller Lamborghini Gallardo. Vilket är ett val som de flesta människor bara gör en gång i livet.

2. En Specialbehandling för Kropp & Själ


Unna någon lycklig en härlig stunds specialbehandling för kropp och själ. I den här upplevelsen ingår en 50-minutersbehandling och det går att välja mellan flera olika behandlingar. Exempelvis Manikyr, pedikyr, ansiktsbehandling, peeling, cellulitbehandling, färgning av fransar & bryn, ryggmassage, klassisk massage, vaxning, makeup för vardag eller fest. Samtliga utförda av professionella hud-och massageterapeuter.

Ge bort en Choklad-Upplevelse För Två


Det här är en kanonupplevelse för chokladälskare och njutningslystna. En upplevelse i det bruna guldet tecken: här får man lära känna chokladens mytiska och njutningsfulla värld och upptäck nya härliga chokladaromer. Helt enkelt en mysig och lärorik kväll för två med chans att prova choklad i absolut världsklass.


Comments are closed.

Powered by WordPress. Designed by WooThemes