Översta menyn

Födelsedag


Dax För Födelsedagspresent? >>>

Tips På 7 Sköna Butiker Med Fina, Fula och Fantastiska FödelsedagsPresenter

Coolstuff – Födelsedagspresenter für Alle

Min parafras på Peter Wallbäcks patenterade ”für alle” är i sammanhanget högst medveten. Coolstuffs ambition att servera nätets bredaste prylsortiment i kombination med snabba leveranstider, trevlig support och ambitiösa produktbeskrivningar, värmer ständigt mitt hungrande shoppinghjärta. För att tala klarspråk: på Coolstuff hittar du sannolikt en utmärkt födelsedagspresent oavsett om bemärkelsedagen avser ett barn, en medelålders lastbilschaffis, en lady från Östermalm eller en glad pensionär.

”Värmer ständigt mitt hungrande shoppinghjärta.”

2. Greatdays.se – En FödelsdagsPresent Att Uppleva Och Leva


Att ge bort en upplevelse som födelsedagspresent har de senaste fem åren fullkomligt exploderat i popularitet. Och självklart finns det en logisk förklaring bakom intresset. En upplevelse är nämligen, enligt min mening, den perfekta födelsedagspresenten. Har du bara aldrig så lite koll på vad bemärkelsebarnet har för slags intressen, kan du inte misslyckas. På Greatdays.se finns alla upplevelser mellan himmel och jord till salu plus ett par till. (Själv är jag sugen på Bäversafari…vilket underbart påhitt:)

”På Greatdays.se finns alla upplevelser mellan himmel och jord till salu plus ett par till.”

3. Mystar – En Födelsedagspresent Med Stjärnglans och Romantik

Att döpa en stjärna och ge bort som födelsedagspresent är romantiskt. Och det är i allra högsta grad på riktigt. På Global Star Registry köper du rättigheten att döpa en stjärna, och när du genomfört köpet registreras stjärnnamnet för all evighet i The copyright office of the United States of America. Förutom ett vackert certifikat ingår även ett smycke graverat med stjärnkoordinaterna och ett par andra roliga prylar som underlättar för den som vill spana på stjärnan i telekop eller kikare.

”På Global Star Registry köper du rättigheten att döpa en stjärna, och när du genomfört köpet registreras stjärnnamnet för all evighet”

4. Spreadshirt.net – Personlig Födelsedagspresent Med Din Design


Ursäkta uttrycket, men fy f-n vad jag gillar Spreadshirt.net 🙂 Konceptet? >>På Spreadshirt kan du designa din egen t – shirt eller tröja. Och glöm nu genast allt vad deppiga vita bomullströjor med dåligt 80-talstryck och kass passform heter. På Spreadshirt kan du designa kläder som blir både stiliga och 100% personliga. Vilket gör det till en perfekt födelsedagspresent. Det enda som krävs är lite tålamod och förmåga att fatta beslut. Utbudet av tröjor, storlekar, färger, texter, bilder och attribut är nämligen fett stort.

”Ursäkta uttrycket, men fy f-n vad jag gillar Spreadshirt.net ”

5. Parfym.se – Sverige Största (och Mest Prisvärda) Parfymbutik


Att ge bort parfym som födelsedagspresent är en underskattad klassiker. På parfym.se hittar du alla varumärken som är värda namnet och till smått sinnessjuka priser. Jag köpte senast Givenchys Amarige Mariage för 199 kr (kostar vanligtvis ungefär 400 spänn) och faktum är att flera parfymer är rabatterade till runt 50% av sitt normala pris. Och det gillar vi förstås. Att man har leveranstider på 1-3 dar och små fraktpriser gör knappast saken sämre.

”På parfym.se hittar du alla varumärken som är värda namnet och till smått sinnessjuka priser”

6. Lekmer.se – Ett Paradis Av Födelsedagspresenter För Barn


Härmed så vill jag utnämna Lekmer.se till nätets bästa butik för födelsedagspresenter till barn. Basta! Och nej, jag kan faktiskt inte komma på någon bättre, och då har jag verkligen försökt. (Och tro mig, som mamma till en 3 – årig dotter har jag testat en hel massa butiker på nätet som kränger barnprylar.) Ty Lekmer.se har mestadels allt jag letar efter: bra priser, grym kvalitet och en bra mix mellan humor, pedagogik och lek.

”Nätets bästa butik för födelsedagspresenter till barn”

7. Tieroom.se – Klassikernas Klassiker Till Pojkar & Män Med Stil


Ja, då var vi framme vid klassikernas klassiker bland födelsedagspresenter till det manliga könet. Jag tänker förstås på slipsen. Och faktum är att den smakfulla slipsen är på G som födelsedagspresent. På Tieroom.se hittar du moderna slipsar till små priser, men även fina flugor och stilfulla bröstnäsdukar. Så. Varför inte en snygg slips och matchande bröstnäsduk i födelsedagspresent?

”Varför inte en snygg slips och matchande bröstnäsduk i födelsedagspresent?”

Födelsedagspresent Genom Åren – Tänkvärda Tips För Årspresenter

Att tipsa om födelsdagspresent är lite som att tipsa om presenter i allmänhet. Det går ju att ge bort i princip vad som helst i födelsedagspresent, men för att fokusera en smula har vi framöver valt att dela upp tipsen baserat efter vilken ålder det handlar om. På den här sidan tar vi upp några av de stora, jämna bemärkelsedagarna.

Födelesdagspresent – 30 års present

En 30 års present är en födelsedagspresent som väldigt många gånger handlar om att bli vuxen. Att fylla 30 år har nämligen blivit synonymt med att ta steget från kvasi – ungdom till att bli vuxen på riktigt. Inte minst innebär denna födelsedag att omgivningens förväntningar på födelsedagsbarnets personliga mognad ökar. Frågor av typen ”är det inte dax att skaffa barn?, att köpa hus?, att klättra på karriärsstegen?” hopar sig och det är inte för inte som vissa faller in i en tydlig 30 års kris.

Som födelsedagspresent är det förstås perfekt att anspela på vuxentemat vid det här tillfället. Exempelvis en upplevelsepresent som har med sofistikerad, mogen smak att göra: vinprovning, whiskeyprovning, chokladprovning eller liknande. Även födelsedagspresenter som har med hus och hem att göra funkar fint. Kanske ett nytt set med kockknivar eller schysst epressomaskin faller i god jord?

Födelsedagspresent – 40 års present

Att hitta en bra födelsedagspresent till någon som fyller 40 år kan vara knivigt. Inte minst eftersom de flesta vid den här åldern verkligen har etablerat sig vad gäller ekonomi, hus, familj och intressen. En 40 – åring kan ju oftast köpa sig det han eller hon vill ha. Å andra sidan är 40 år en perfekt ålder för födelsedagspresent eftersom det inte brukar råda något tvivel vad personen ifråga tycker om och inte tycker om: med personlig mognad kommer specifik smak och ofta går det att basera en 40 års present på något av personens intressen, hobbies eller andra smakområden.

Ett gott tips kan vara att ge bort en födelsedagspresent som handlar om avkoppling och njutning. De flesta 40 – åringar har fullt upp med jobb och familj, varför en födelsedagspresent som skänker en stunds avkoppling kan vara guld värd. Exempelvis en Spa – weekend tillsammans med sin partner eller biobiljetter tillsammans med barnpassning eller en middag för två på favoritrestaurangen.

Födelsedagspresent – 50 års present

Nu har vi nått Rolls Roycen i kategorin för födelsedagspresenter, tillfället då det verkligen är dax att gnugga geniknölen och komma på en riktigt bra present. För att ge dej extra inspiration har vi emellertid valt att ägna en helt egen sida åt denna födelsedagspresent, som du kan läsa om här: 50 års present

Födelsedagspresent – 60 års present

En födelsdagspresent till en 60-åring är minst sagt en speciell sak att få till. Till saken hör att de flesta 60-åringar bara har ett par år kvar i yrkeslivet och att det därför kan vara riktigt uppskattat att ge bort en present som leder uppmärksamheten åt en ny hobby eller ett nytt intresse. Golf är en klassiker i sammanhanget, men det finns förstås massor av andra aktiviteter att välja mellan.

”Prova på” som tema för 60 åringens födelsedagspresent

Ett passande tema är att ge bort en ”prova – på” present till 60-åringen. Vad som ska provas får du välja med hänsyn till individen. Är det en nära släktning elller familjemedlem kan det funka alldeles utmärkt med en födelsedagspresent som ni ”provar på” tillsammans. Familjegemenskap brukar vara rena livsluften för en 60-åringen. Och en present som bygger på denna gemenskap samtidigt som den bidrar med ett nytt intresse eller kunskapsområde kan bli rena succén.

Powered by WordPress. Designed by WooThemes