Översta menyn

Fisher Price Leksaker


Vi går rakt på sak. Om du letar efter en bra butik för Fisher Price Leksaker, klicka här>>>, så kommer du till Lekmer.se avdelning för Fisher-Price. Har själv handlat här ett par gånger, leksaker till min dotter, och måste säga att jag verkligen gillar Fisher-Price Leksaker(att jag gillar Lekmer behöver jag väl knappast tjata om mer va?)

Det är ju ganska så basic leksaker, rejäla och rustika, de flesta med en ganska stor komponent pedagogiskt värde samtidigt som de är roliga att leka med. I alla fall om jag tittar på vad min dotter tycker om för slags leksaker.Och så är det en hel del humor, som jag skrattar åt i smyg, fastän det handlar om viktiga saker. Låt mig förklara. En riktig höjdare bland fisher-price leksaker är den fina pottan med fotstöd. En riktigt tron till potta som dessutom spelar en liten melodi när barnet uträttat sina behov. Väldigt gullig. Och väldigt pedagogisk.

”Måste säga att jag verkligen gillar Fisher-Price Leksaker”

Sökte på Fisher – Price Leksaker på Youtube angående denna potta och hittade följande video som är en slags recension (av en amerikansk mamma:)

Fisher – Price Leksaker på Lekmer.se + Några Tips

För det lilla barnet (0-1,5 år ungefär) tycker jag att Fisher-Price Leksaken ”Brilliant Basics”, leksaken som ser ut lite som GB – glassgubben men som utgörs av ett gäng stapelbara skålar som barnet kan stapla och försöka passa ihop på olika sätt, är en enkel och pedagogisk leksak. Den är dessutom ganska så färgglad men olika storlekar och siffror som kan passas ihop.

Just nu har min dotter (3,5 år) en given favorit bland Fisher-price Leksaker: den rosa doktorsväskan med tillhörande stetoskop, blodtrycksmanschett med snurrande mätare, låtsasotoskop, spruta med fjäderbelastning och bandagearmband. Hon älskar verkligen att springa om kring med den här lilla väskan och se till så att hela familjen mår primär. Favoriten är att väcka pappa på söndagsmornarna med uppmaningen att ”nu måste vi ta ditt blodtrycka, pappa!”.

Fakta Om Fisher Price och deras Leksaker

  • Fisher-Price grundades 1930 i New York av Herman Fisher och Irving Price
  • Började med att tillverka leksaker i trä och fick 1931 sitt stora genombrott på den Internationella leksaksmässan i NY.
  • På Femtiotalet började Fisher-Price tillverka leksaker i det nya, spännande materialiet plast. Framförallt ville Fisher-Price få fram mer färgglada och vackra leksaker
  • Fisher-Price leksaker har sina rötter i grundarnas tillverkningsprinciper, vilka kan sammanfattas enligt följande. Fisher-Price Leksaker ska ha ett stört lekvärda, stark konstruktion, bra värde för pengarna och mycket action!
  • Fram till dags datum har Fisher-Price tillverkat cirka 5000 olika leksaksmodeller.
  • Idag ägs Fisher-Price att leksaksjätten Mattel.
Comments are closed.

Powered by WordPress. Designed by WooThemes