Översta menyn

Fars dag Present


Fars dag Present >>> 5 Perfekta Presenttips till Fars Dag

Barnet hade alla leksaker som dess far önskade sig” skrev Robert C. Whitton ganska så träffade enligt min erfarenhet, men jag tycker nog att våra duktiga fäder därute gjort sig förtjänt av något fint i Fars dag present. Men. Konsten att hitta bra presenter till fars dag kan vara lite småtricky att bemästra. Men ingen fara – här finns det råd! På den här sidan har jag nämligen listat nätets 6 bästa sidor och presenter för Fars dag. Allt för att göra den andra söndagen i november till en uppskattad dag för våra älskade pappor!

Fars dag Present TIPS1 >>> En Klockren Present på Klockor.nu

Fråga: hur länge har din farsa gått omkring med den där gamla guldklockan runt handleden? På Klockor.nu kan du förnya farsans tidsperspektiv med en modern eller klassisk klocka. Välj mellan massor av varumärken och stilar till priser som ligger en bra bit under ordinarie butikspriser. Dessutom har Klockor.nu ordentliga garantier på alla klockor och levererar sina beställningar snabbt och säkert. (Jag beställde en Diesel – klocka ganska nyligen här, leveranstiden var 3 dagar från att jag beställde tills att klockan satt på min handled.)

Fars dag Present TIPS 2 >>> En Snygg Snara Med Hög Stilfaktor!

Jag tänkte fortsätta med ytterligare en klassiker. Ledtråd? Alla pappors favorit-finplagg. Hänger runt halsen. Snygg – snara. Mmm, just det, jag åsyftar förstås SLIPSEN. Och oavsett hur konventionell en sådan present till farsan än må vara som just fars dag present, så är det ett obestridligt faktum att varje pappa någon gång i livet behöver en slips. På Tieroom.se finns massor av sköna slipsar att vraka och välja bland. Pricka, rutiga, moderna, klassiska – vilka stilpreferenser din pappa än må lida av, så kommer du med all sannolikhet att hitta rätt slips här. Tieroom har även ett synnerligen kompetent utbud med stiliga bröstnäsdukar och snygga flugor.

Fars dag Present Tips 3 >>> Använd Coolstuffs Presentmaskin + kolla in prylavdelningen för tekniska grunkor!


fars dag present

Vill du hålla sinnet öppet, och i detta läge mest checka runt på nätet vad det finns för roliga prylar till pappa på Fars dag, kan Coolstuffs presentgenerator vara ett bra alternativ att fortsätta presentjakten på. Här fyller du bara i din farsas ålder och så samsalabim! plockar generatorn fram ett par adekvata presenttips på momangen.

På Coolstuff finns förövrigt flera adekvata fars dag presenter. Exempelvis kan du kolla in Coolstuffs fullspäckade ”teknikavdelning”. Jag har faktiskt själv bestämt mig för att köpa USB Skivspelaren till Pappa. Det här är en Skivspelare som skapar digitala låtar av gamla vinylplattor och jag är helt övertygad om att farsan kommer älska den här.

Fars Dag Present Tips 4 >> Pappa Behöver Parfymeras?

Att köpa en högklassig parfym till farsan som present är ett stiligt och klassiskt drag. Och på Parfym.se hittar du alla parfymer du behöver. Priserna är sköna, alltid någonstans mellan 30-40% under ordinariepris och leveranserna går som tåget – snabbt, tryggt och enkelt. Jag behöver kanske inte säga det, men här finns i princip alla märken för parfymer som någonsin existerat + några till.

Fars dag Present tips 5 >>> Låt Farsan Köra Drömbilen!

På Liveit.se finns flera så kallade motorupplevelser att ge bort som present till pappa på fars dag. Här har du flera valmöjligheter att låta pappa uppleva en härlig stunds fart och fläkt i några av världens bästa bilar. Sätt honom bakom ratten på en grym Ferrari, Lovely Lamborghini eller trashig rallybil och du har säkerligen gett bort en fars dag present som pappa aldrig ska glömma.

Andra upplevelser och äventyr på Liveit.se som kanske passar din pappa är till exempel:

  • Vinprovning
  • Ölprovning
  • Ballongfärd
  • Whiskeyprovning
  • Havsfisketur
  • Helikoptertur
  • Prova på Dyk
Comments are closed.

Powered by WordPress. Designed by WooThemes