Översta menyn

Diesel Klockor


Snygga och Privärda Diesel Klockor på Nätet


Let´s face it. Vad du än tycker om Diesel som klädmärke som måste du medge att Diesel Klockor är förbenat snygga, eller hur? Jag vet inte riktigt varför. Det är något eteriskt, rent och populärkulturellt vackert med Diesel klockor. Brutalkommersiellt och klassiskt på samma gång. Och priserna är inte direkt något att yvas över. För lite drygt en tusenlapp får man en klocka att vara stolt över. Som går att bära i vilket sammanhang och i vilken socialgrupp som helst; brat som bonde, glasmästare som greve (!?).

Vidare måste jag klart och tydlig motsätta mig alla som anser att Diesel är ett ”ungdomsmärke”. De må gälla kläderna, vilket vi skulle kunna debattera en stund, men det gäller absolut inte klockorna. Visst. Jag exkluderar inte ungdomar. Men jag inkluderar definitivt alla andra också. Som att min farsa på 45 bast bär en Diesel klocka, närmare bestämt Diesel Herr DZ1302, med den äran.


Är du själv på G att inhandla ett stycke Diesel klocka hittar du nätets största utbud, och bästa priser, på Klockor.nu. Jag har tjatat om den här webbutiken i många olika sammanhang på den här sajten, och det kommer jag fortsätta göra. Klockor.nu regerar helt enkelt allt på nätet som har med fina prylar runt handleden att göra, inkluderat Diesel-klockor.

”Det är något eteriskt, rent och populärkulturellt vackert med Diesel klockor. Brutalkommersiellt och klassiskt på samma gång.”

Diesel Klocka – Min favorit Just nu

Min favorit bland Dieselklockor just nu är såklart modellen jag nyligen inhandlat till farsan i födelsedagspresent: Diesel Herr DZ1302. En synnerligen stilfull klocka med kopparfärgad urtavla, härdat mineralglas och brunt läderarmband. Priset? 1315 kr med 2 års garanti. Riktigt najs! Vill du läsa mer så klicka bara på den blå knappen ”gå till butik” här nedanför!


Comments are closed.

Powered by WordPress. Designed by WooThemes