Översta menyn

Citizen Klockor


Stort utbud av Citizen Klockor till Kanonpriser

Citizen Klockor! Är du på jakt efter Citizen klockor till bra priser kan jag rekommendera Klockor.nu. Senast jag kollade i butiken så hade de runt 50 modeller av Citizen klockor, och till priser som ligger mellan 30-50% under vanliga butikspriser.

Faktum är att jag inhandlade en Citizen klocka ganska nyligen till min pojkvän i födelsedagspresent. Närmare bestämt en Citizen Titan Sport för 2 papp som visade sig vara en riktigt bra fynd. Såg den i en klockaffär här nere i city (Göteborg) för strax över tretusen kronor.

”Runt 50 modeller av Citizen klockor, och till priser som ligger mellan 30-50% under vanliga butikspriser”

Att Klockor.nu levererar frakfritt inom Sverige med DHL gör inte saken sämre. Bra att veta om Klockor.nu är bland annat följande:

  • Har sålt Citizen klockor på nätet sedan 2001.
  • Är en av Nordens Största återförsäljare av klockor på nätet.
  • Är auktoriserade försäljare av alla sina varumärken, alltså även för Citizen klockor
  • Klockor.nu följer sina leverantörers garantivillkor, vilket ligger på mellan 1-3 år.

Fakta om Citizen Klockor och Varumärke

Citizen klockor grundades 1924, då Citizen’s föregångare, Shokosha Watch Research Watch Institute tog fram den första klockan som fick namnet ”medborgare” (Citizen). Den dåvarande borgmästaren i Tokyo, herr Shimpei Goto, var den som döpte klockan till just Citizen med hopp om att skapa en lyxartikel somskulle bli allmänt tillgänglig för vanliga medborgare och säljas över hela världen.

Idag är Citizen är ett brett varumärke som säljer mer fler produkter utöver klockorna. Exempelvis armbandsur, smycken, glasögonbågar och hälsovårdsprodukter.


Comments are closed.

Powered by WordPress. Designed by WooThemes