Översta menyn

Casio Klockor100-tals Casio Klockor till KanonPriser

Klockor från Casio!
Alla som känner mig vet att jag verkligen har en fäbless för Casio Klockor. Visserligen är det där en ganska så generellt och poänglöst omdöme då begreppet Casio Klockor innefattar ett utbud och ett varumärke av hundratals olika klockor på nätet och modeller. Å andra sidan kan man vända på det och hävda att det finns en Casio Klocka som passar varje smak. Från de rosaplastiga och lollipopiga, tillika elektroluminiscerande, Baby – G modellerna till de klassiska och så mycket mer konservativa Casio Klockorna av modell Edifice. Stilbredden av Casio Klockor är med andra ord enorm.

Är du själv på jakt efter att lägga vantarna på en fin Casio Klocka kan jag rekommendera Klockkungarna. MASSOR av modeller, för att inte säga ALLA. Och till grymma priser. Det verkar som om det alltid är Rea på Klockor.nu och flera av Casio – klockorna ligger på långt under priserna man får betala i butik.

”Är du själv på jakt efter att lägga vantarna på en fin Casio Klocka kan jag rekommendera Klockkungarna.”

Klockkungarna levererar frakfritt inom Sverige med DHL, och enligt min erfarenhet brukar det gå blixtsnabbt att beställa. Annars är detta bra att veta om Klockor.nu:

  • Är auktoriserade försäljare av alla sina varumärken, alltså även för Citizen klockor
  • Har sålt Casio klockor på nätet i flera år.
  • Har som vision att inom tre år bli en av Nordens största återförsäljare av klockor på nätet.
  • Följer sina leverantörers garantivillkor, vilket ligger på mellan 1-3 år.

Min favvis av Casio Klockor: Casio Aviator

Casio klockor Just nu är min absoluta favorit bland Casio Klockor den stilrena, ortodoxa men likväl maffiga och kraftfulla Casio PRW-1300T-7VER. Urtavla i mörkbrun nyans, titanium, stållänk och massivt hölje i förädlat stål. För cirka 3800 spänn är detta sinnesjukt mycket klocka för pengarna. Vill ha! Vill ha!

Mer klockor? Läs mer på följande sida om Citizen klockor eller om Diesel Klockor.


Fler klockor

Comments are closed.

Powered by WordPress. Designed by WooThemes