Översta menyn

Bröllopspresent Upplevelse


4 Farfyllda, Tokiga och Njutbara Upplevelser att Ge Bort i Bröllopspresent + 1 Sajt Som Har Allt För 2

Att få ihop en bra bröllopspresent kan bli en till en övermäktig och ångestladdad uppgift för även den mest luttrade av shoppoholics och presentjägare. Därför är det så skönt att det finns upplevelsepresenter. Personligen har jag aldrig varit med om en ”misslyckad” upplevelsepresent, och som bröllopspresent är det en kanonidé.

Frågan är ju såklart hur man kombinerar bröllopspresent med en upplevelse som passar det aktuella brudparet. Har därför satt sammen en lista med 4 konkreta tips på upplevelser att ge bort i bröllopspresent + 1 sajt som har massor av härliga upplevelser för två.

En hel sida med MASSOR av Upplevelser att ge bort som Bröllopspresent


Vi går rakt på sak. Här, på Upplevelsepresent.se finns en perfekt sida för dig som söker en upplevelse i bröllopspresent. Här hittar du nämligen en snygg sammanställning av alla upplevleser som går att avnjuta på tu man hand. Vinprovning, Chokladprovning, Teaterkväll, Underjordiska äventyr, Kärleksweekend, Häst och Vagn – Picknick, Ballongflyg med Picknick och Champagne; ja, hittar du inte en upplevelse i Bröllopspresent här, så hittar du den förmodligen ingenstans.

TIPS 1. Ge bort en SuperLyxig Kärleksweekend = Brölloppresent + Upplevelse + Romantik –Jag tvekar inte att utnämna den har upplevelsen till den Perfekta Brölloppresenten. Jag menar, vad andas mer kärlek och romantik än en skräddarsydd kärleksweekend långt borta från vardagens alla krav och måsten? Här får bröllopsparet bo i svit, men egen bubbelpool och bastu. Trerätters middag, komponerad av köksmästaren själv, ingår. På hotellet finns även ett spa, där bröllopsparet kan njuta av massage eller sensuella kurbad.

TIPS 2. Bröllopspresent På Höga Höjder – Ballongflyg för två med picknick och Champagne

I den här Upplevelsen får Bröllopsparet prova på ballongflygning! En äventyrlig flygning under säkra former som de med all sannolikhet aldrig kommer glömma. Flygningen avslutas med Champagne och picknick i det fria enligt gammal tradition. I ballongflygningen ingår förutom flygningen även transport till och från start- och landningsplatsen, Champagne, picknick, diplom samt en pin som minne från flygningen.. Med andra ord: en perfekt upplevelse att ge bort i bröllopspresent.

TIPS 3. Sätt Bröllopsparet i Fängelse! >>> Fängslande weekendpaket för två

Ja, det här är ju en ganska så vågad och annorlunda upplevelse att ge bort i bröllopspresent. Men jag skulle definitivt inte tveka om bröllopsparet gillar annorlunda upplevelser och har stor aptit på humor. Romantiskt boende i dubbelcell, där champagnen och ett ”fång-kit”, bestående av randiga t-shirt och fångmössor, väntar. På kvällen serveras en härlig trerätters middag på hotellet.

TIPS 4. Häst och vagn med picknick för två


Jag behöver väl knappast skriva att den här upplevelsen är en god idé att ge bort som bröllopspresent, eller hur? Färdigpackad picknick, egen chaufför, plats för två i vagnen och givetvis sitter bröllopsparet skyddade mot regn och vind. Färden går genom ett landskap av vacker natur; en upplevelse med anor från 1800-talet och romantiken.


Comments are closed.

Powered by WordPress. Designed by WooThemes