Översta menyn

Billiga Leksaker På Nätet


Tänkte tipsa om två e-butiker på nätet som verkligen förtjänat epitetet ”billiga leksaker på nätet”, och detta i ordens rätta bemärkelse. Vad är då fel bemärkelse? Jo, exempelvis anser jag inte att det är billigt om leksakerna kostar en krona, men inte har om något upplevt värde utöver materialet de är byggda av. Mina kriterier för billiga leksaker på nätet är sålunda att de ska äga ett lekvärde, och/eller ett pedagogiskt värde – alltså ha någon form av kvalitet, för att överhuvudtaget få kallas för billiga. Dåliga leksaker kan aldrig vara billiga leksaker i min värld. (Skit är aldrig billigt, även om det bara kostar en krona.)

Billiga Leksaker på Nätet – Butik Nr 1!Ungefär såhär utspelade sig en konversation mellan mig och min svärmor för två dar sen.
Martina…du som kan det där med internet och så…vet du någon ställe på nätet där man hittar billiga leksaker?
Ja, kolla på Lekmer och gå in på deras Rea – sida. Där brukar jag fynda då och då. Du vet den där Pippi Långstrump dräken som Amanda fick…den är därifrån.

Du förstår poängen? Om inte, låt mig förtydliga. På Lekmer.se är det alltid Rea på världens bästa varumärken för barnleksaker. Jag kan inte nog understryka hur glad det gör mig i shoppingsjälen att surfa runt i deras rea -avdelning och botanisera bland alla dessa sköna och sant billiga leksaker. Ibland har de Rea på runt 80-90% av ordinarie pris. Och då talar vi inte om leksaker som mest är små menlösa pluttar i plast. Nej, då talar vi om leksaker från världens bästa leksakstillverkare, varav några svenska, såsom Micki och Lundby. I like! I like! Men du behöver inte ta min entusiasm för truism. Gå dit själv och gläd dig åt billiga leksaker på nätet som är billiga även på lång sikt.

”…alla dessa sköna och sant billiga leksaker. Ibland har de Rea på runt 80-90% av ordinarie pris.


Billiga Leksaker på Nätet – Butik Nr 2


Ett annan webbutik som verkligen bär upp uttrycket billiga leksaker på nätet med ära, är babyshop.se. Här pratat vi dock om prisvärda leksaker och prylar för de yngre barnen. Ergo = Babyshop.se har ett stort utbud av billiga leksaker på nätet med fokus på babysaker såsom leksaksdjur, gosedjur, bitböcker, filtar, nappar, hacklappar och annat som hör de första babyåren till. Dessutom har babyshop ett av nätets fetaste utbud av babykläder och priserna är rena mumman för föräldrar med liten budget men höga krav. Summa= en shop värd att kolla in om du letar efter billiga leksaker på nätet till små barn och babys.

”Babyshop.se har ett stort utbud av billiga leksaker på nätet med fokus på babysaker”

Kolla även in dessa resurser för billiga leksaker på nätet

Här på Skicka-Present.com hittar du även mängder av andra butiker med bra erbjudande för billiga leksaker på nätet. Det är bara att surfa runt i våra populära topplistor och dyka in i butikerna vi rekommenderar. Behöver du inspiration så använd vår smarta presentsökmotor. Lycka till!


Comments are closed.

Powered by WordPress. Designed by WooThemes