Översta menyn

Billiga Leksaker Online


Alltid Rea på Lekmer = Billiga Leksaker Online med Kvalitet!För dig som söker billiga Leksaker Online, men är noga med kvalitet och ”känslan” på leksakerna så rekommenderar jag att du tar en titt på Lekmer.se och navigerar till deras REA – sida. Här hittar du hundratals billiga leksaker online till priser som lämnar ditt sinne glatt och din plånbok oansträngd. Här kan man fynda med Rea till upp till 89% av ursprungliga priset.Att det dessutom handlar om riktigt bra leksaker från topbrandade svenska och internationella varumärken och inte en massa krimskrams från stackars barnarbetare i Asien, gör knappast saken sämre. Exempelvis: här kan du handla billiga leksaker online från Svenska Micki och Lundby, från Disney och Fisher Price, från Matell och Star Wars – för att nämna några av de hundratal varumärken.

Jo, jag vet. Jag låter entusiastisk. Nästan som en rabiat bilförsäljare när jag pratar om det här. Egentligen vill jag ju bara säga att det här är en bra sida för dig som söker billiga leksaker online. I alla fall om du avser handla billigt utan att behöva kompromissa med kvalitet och känsla.

Billiga Leksaker Från Årets E – handlare 2010
Ibland får jag en stor lust att problematisera begreppet ”billigt”. Möjligtvis passar det inte ett forum för presentips och shopping, men vi kan väl i alla fall ställa oss frågan: vad är det som gör en leksak billig? Eller rättare sagt: vad är per definition billiga leksaker?

Ja, inte är det då krimkrams som visserligen bara kostar några kronor men som faller sönder bara man tittar på dem aningen för intensivt. Inte heller är det leksaker helt utan tanke på pedagogik, action – value och lekvärde. Till poängen. Billiga leksaker måste likväl även vara bra, kvalitativa leksaker, annars är det inte billigt. Annars är det bara dåligt. Och dåliga leksaker är dyra om de kostar över 0 kr.Här kommer några argument varför jag tycker att Lekmer.se kan bära epitetet billiga leksaker online med värdighet:

  • Blev 2010 utnämnd till Årets e-handlare i kategorin ”Barn och Familj” av konsument och prisjämförelsesajten Pricerunner, vilket säger en hel del om kvalitet, kundnöjdhet och, framförallt PRISERNA med på sajten
  • Lekmer.se har alltid en massa schyssta REA – deals för den som letar efter billiga leksaker men som ändå vill köpa leksaker med kvalitet.
  • Är certifierad ”Trygg e -handel” av organisationen Tryggehandel.se. Läs mer här.
  • Bra frakttider och trevlig support som svarar snabbt på dina spörsmål. Har även telefonsupport att ringa på vardagar mellan 9-12.
”Lekmer.se har alltid en massa schyssta REA – deals för den som letar efter billiga leksaker men som ändå vill köpa leksaker med kvalitet”
Comments are closed.

Powered by WordPress. Designed by WooThemes