Översta menyn

Barnkläder på Nätet


Babyshop.se Har Barnkläder På Nätet för Alla Smakar & Storlekar

Babyshop.se säljer barnkläder på nätet och gör det med bravur. Tusentals klädplagg, megastort utbud med en skön mix från ett flertal kända (och för mig okända) varumärken. Att Babyshop dessutom kränger barnkläder på nätet med supersnabba leveranstider, gör inte saken sämre. Sist beställde jag en lila Heaven Mauve – overall (love it!), la ordern på onsdag eftermiddag och hade jackan i hemmet redan på fredagen. Det vanliga är 1-3 dars frakt och beställer man för över 699 kr så är det fraktfritt.

”Barnkläder och prylar med hög kvalité som gemensam nämnare ”

Ekologiska barnkläder på nätet

En annan sak som jag verkligen uppskattar med Babyshop.se är deras utbud av ekologiska barnkläder på nätet. Visserligen är jag ingen mega-stor ekonörd när det gäller barnkläder, men jag börjar mer och mer uppskatta skönheten i barnkläder med 100%igt ekologisk bomull. Det känns rätt på nåt vis. Och på Babyshop slipper man kompromissa med krav på mode och estetik. Här finns det faktiskt en hel del ekologiska barnkläder som är riktigt, riktigt najs. Tröjor, mössor, strumpor, klänningen, bodies – allt möjligt kul.

Barnkläder på Nätet – Mitt senaste Köp

Sista jag öppnade plånboken för min favoritsyssla, att handla barnkläder på nätet, så slog jag till med den här fina Lila skaloverallen från Misti Mauve. Är vindtätt och vattenavstötande. Mjuk och varm. Och praktisk med alla fickor. 699 kr Babyshop gick den loss på och med tanke på hur mycket användning min dotter haft av den, denna härliga, råkalla vinter, så tyckte jag det var ett riktigt fynd. Du kan klicka på bilden här nedanför för att komma direkt till overallen.


Comments are closed.

Powered by WordPress. Designed by WooThemes