Översta menyn

Bakugan leksaker


Jag har en lillebror som är tokig i populära och coola Manga/Anime världen Bakugan, och följaktligen önskade sig ett gäng bakugan leksaker och diverse andra bakugan – prylar i födelsedagspresent för ett par månader sedan. Själva hade jag ingen aning om vad bakugan leksaker var för något. (Jag trodde han sa ”bakugn” först, och framstod förmodligen som världens mest ocoola syrra för några sekunder). Men min lillebror var inte sen att på sitt sedvanligt passionerade sätt berätta för mig precis vad bakugan handlade om.

”Bakugan leksaker på nätet”Bakugan Leksaker på Lekmer

Hursomhelst satte jag igång att leta efter bakugan leksaker på nätet och hittade efter ett tag vad jag behövde här, på Lekmer>>.

Det hela slutade med att jag inhandlade en cool bakugan – väska, tror det var med figuren ”Dan”, en pojke på tolv år som är ledare för Bakugan Battle Brawlers. Gissa om jag blev populär hos Lillebror? Förövrigt är han fortfarande frälst i allt som har med the world of Bakugan att göra, så till hans födelsedag i sommar blir det säkerligen aktuellt med mer Bakugan leksaker. Har tänkt mig köpa den där coola maskeraddräken eller en förvaringsbox som ser najs ut, där lillebror kan förvara flera av sina bakugan prylar.

Bakugan Leksaker – Historian om Bakugan

För dig som snabbt vill uppdatera dig om vad bakugan leksaker handlar om följer här en snabb resumé av historian om Bakugan (Källa: sv.bakugan-nordic.net/)

En dag började det falla ner kort från himlen som barn överallt i världen samlade upp. På korten fanns olika figurer, olika miljöer och krafter. Barnen utvecklade ett populärt stridsspel, utan att veta att korten i själva verket motsvarade en alternativ värld som hette Vestroia. I New Vestroia förenas Bakugan-gänget och bildar motståndsrörelsen mot de onda ”Vexos”. Vexos jagar och tar tillfånga Bakugans och tvingar dem till strid. Här börjar det stora äventyret om Bakugan och kampen mot Vexos.
Comments are closed.

Powered by WordPress. Designed by WooThemes